Fotballryktene: – Toni Kroos til Arsenal

Mens et løfte til sin bestefar kan åpne veien til Real Madrid for stjernespiss.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Kaspers nye, elleville parodier i videovindet øverst.

Nye spekulasjoner og stjerneoverganger snakkes om på det europeiske fotballkartet.

Her er dagens fotballrykter.

Zlatan Ibrahimovic har blitt tilbudt en toårskontrakt i Chelsea, skal vi tro franske FootMercato. 19,5 millioner pund på to år skal spissen motta skriver nettstedet. Svensken har tidligere uttalt at han kun kommer til å bli værende i den franske hovedstaden hvis det reises en statue av ham og erstatter den med Eiffel-tårnet. En Premier League-overgang har vært hintet frempå før, og både Chelsea og Manchester United er interesserte i å hente stjernen til England.

Arsenal er interessert i å sikre seg Toni Kroos, skriver spanske AS. En del av dealen skal være at Leicesters N'Golo Kanté går motsatt vei til Real Madrid. Andre Premier Leauge-klubber skal også ha vist sin interesse for den tyske landslagsspilleren. Det har i tillegg klubber i hans hjemland.

David De Gea var svært nær en overgang til Real Madrid forrige sommer. Nå har også Paris Saint-Germain meldt seg inn i kampen om den spanske stjernekeeperen. Manchester United på sin side leter etter en eventuell erstatter for De Gea om han velger å gå i neste overgangsvindu, og skal ha sett ut Barcelonas Marc-André ter Stegen som spanjolens arvtager. Ter Stegen deler keeperrollen i den katalanske storklubben for tiden, og en tur til England er aktuelt, ifølge Daily Mirror.

Harry Redknapp skal trene Jordan i to VM-kvalifiseringskamper, skriver The Sun. Dette skal han gjøre samtidig som han trener Derby. Redknapps nære forhold til den jordanske fotball-sjefen, Prins Ali, skal være grunnen til at han velger å kombinere de to jobbene.

Liverpool må kanskje betale store deler av Christian Bentekes lønn om han forlater Merseyside til sommeren, ifølge Daily Mirror. West Ham skal være en av klubbene som ønsker underskriften til belgieren, men har ikke økonomi til å betale hva spissen krever i lønn. Benteke har slitt i Liverpool denne sesongen, og skal være interessert i å ha beholde sitt rykte i den engelske ligaen.

West Ham er også en mulighet for Håvard Nordtveit, skriver Evening Standard. Haugesunderen har tidligere sagt at en overgang til Premier League er svært aktuelt, og West Ham har lenge vært en kandidat til å sikre seg underskriften til nordmannen. Nå kan det se ut til at London-klubben er enda nærmere midtbanespilleren. Hammers er også interessert i å sikre seg Manuel Lanzini, som har vært på lån hos klubben denne sesongen. Argentineren ventes å koste over syv millioner pund.

Pierre-Emerick Aubameyang kan bli en vanskelig mann å få til Manchester United, melder Manchester Evening News. Borussia Dortmund-spilleren skal nemlig ha inngått en avtale med sin bestefar om å gå til Real Madrid. Den gabonske landslagsmannen følges også tett av Arsenal og Paris Saint-Germain.

Arsenal prøver å hente Jorginho fra Napoli, men ventes tøff kamp fra Real Madrid. Det er spillerens agent som bekrefter at London-klubben er interessert, ifølge Daily Mail. Agenten forteller at den brasilianskfødte italienerens fokus for øyeblikket ligger i Napoli, fordi hans mål er å komme med i Antonio Contes Italia-tropp til EM.