TAR SJANSEN: Alexander Stöckl blir med til Planica selv om samboer Ina Bergman har termin noen dager etter.
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
TAR SJANSEN: Alexander Stöckl blir med til Planica selv om samboer Ina Bergman har termin noen dager etter. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Foto: Bendiksby, Terje

Stöckls fødselsgambling: 
– Jeg har åpen returbillett

Alexander Stöckl blir likevel med hopperne til Planica.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Jeg tar sjansen, men har leiebil stående klar og åpen returbillett, sier hopptreneren.

Samboer Ina Bergman har termin med parets første barn 26. mars. Stöckl er tilbake igjen i Norge mandag 21. mars.

– Jeg tror dette går bra. Det har ikke skjedd noe hittil. Og det er snakk om den første fødselen, og da er det sjelden det skjer noe før termin, påpeker Stöckl overfor NTB.

De norske hopperne har imponert denne sesongen. 5 av de 12 beste i verdenscupen er nordmenn. Kenneth Gangnes kjemper om tredjeplassen i sammendraget.

– Det er viktig for meg å avslutte sesongen riktig. Det er mange folk der nede som jeg skal prate med og takke, både sponsorer og mediene, som har vært med gjennom hele sesongen. Jeg ønsker også å støtte utøverne mine i de fire siste rennene, sier Stöckl. Han kommer hjem mandag i påskeuken.

– Jeg gleder meg, men du går rundt og tenker. Man ønsker å gjøre alt riktig og bli en god far. Jeg har en ydmyk tilnærming til dette, for jeg har ingen erfaring. Men min far Paul har vært et bra forbilde. Jeg får ta opp arven etter ham, sier Stöckl. (©NTB)