FOREVIGET: Det skjebnesvangre øyeblikket der motspilleren tar godt tak i Haydn Peacocks edlere delere. Foto: instagram.com/haydnpeacock11/
FOREVIGET: Det skjebnesvangre øyeblikket der motspilleren tar godt tak i Haydn Peacocks edlere delere. Foto: instagram.com/haydnpeacock11/

– I bunn og grunn rev han penisen av meg

Rugby-spiller forteller om marerittskaden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rugby-spilleren Haydn Peacock fikk en skrekkskade av det svært uvanlige slaget da hans franske lag AS Carcassonne møtte UTC forrige måned.

– Da vi møtte UTC for noen uker siden var det en av spillerne deres som i bunn og grunn rev penisen av meg. Han taklet ved å gripe fatt i penisen min. Har du sett bildet? Det er en klassiker. De brukte det på forsiden av avisen, sier Peacock til frenchfooty.

– Måtte sy elleve sting
Motspilleren tok tak i Peacocks edlere deler med den ene hånden og trakk ham ned.

– Det er et bilde av meg der jeg skriker av smerte, men jeg avsluttet omgangen. Smerten var alright, men i pausen tenkte jeg at jeg skulle ta en titt. Jeg sjekket det, og huden var halvveis avrevet. Jeg ropte «shit, hvor er lengen? Hvor er legen?»

– De måtte gå og hente UTC-legen. Han kom inn, så på det og sa «å dæven, du er nødt til å sy». Jeg måtte dra til klinikken den kvelden og de måtte sy elleve sting rundt den for å få huden sammen igjen, fortsetter Peacock.

– Brøt sammen av latter
Rugby-spilleren fikk liten sympati av lagkameratene.

– Jeg viste det til guttene og de brøt sammen av latter. I hele min karriere har jeg aldri hørt om noen som det har skjedd noe lignende med. Elleve sting i penisen, sier Peacock.

Men det endte godt både for Peacock og for Peacock junior. Nå er alle stingene ute og alt går heldigvis bra etter marerittskaden.