IKKE BRUDD: Det så stygt ut for Lars Petter Nordhaug, men Team Sky-syklisten unnslapp heldigvis alvorlige skader. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
IKKE BRUDD: Det så stygt ut for Lars Petter Nordhaug, men Team Sky-syklisten unnslapp heldigvis alvorlige skader. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Foto: Pedersen, Terje

Nordhaug: – Jeg så et svært kutt ved pulsåren

Lars Petter Nordhaug veltet ut av Tirreno-Adriatico.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lars Petter Nordhaug måtte stå av sykkelrittet Tirreno-Adriatico mandag etter å ha vært involvert i en velt.

Drøyt 120 kilometer gjensto av den sjette etappen fra Castelraimondo til Cepagatti da uhellet var ute for nordmannen, som ble fraktet videre til sykehuset sammen med sportsdirektør Kurt Asle Arvesen.

– Da jeg kikket ned på hånden så jeg et svært kutt ved pulsåren. Det var mye blod, og jeg var litt engstelig for hvor ille dette hadde gått. Det var bra å ha med Kurt, ettersom han snakker italiensk, sier Nordhaug til procycling.no.

Han skulle bytte regntrekk på skoen da det gikk galt. Han endte opp med å skyve hånden inn mellom eikene i hjulet og gaffelen. Da sa det stopp, og nordmannen gikk rett i asfalten.

Han har en kraftig forslått hånd og dype kuttskader, men unnslapp heldigvis uten bruddskader. Nordhaug er usikker på når han kommer tilbake.

– Det er umulig å si noe om nå, men jeg håper å være klar til Baskerland. Alle skjønner jo at det ikke er ideelt å stappe hånden inn mellom eikene om man skal komme i toppform til Ardennene. Det er litt kjedelig, men dette var kun min egen feil, sier Nordhaug.

(©NTB/ TV 2 Sporten)