Drakk tequila og syklet på trehjulssykkel på scenen

Den 57 år gamle fulle popstjernen ropte til publikum og ba om hjelp.

Pop-dronningen Madonna (57) som for tiden står midt oppi en omsorgstvist med eksmannen Guy Ritchie (47) om sønnen Rocco (15), holdt en konsert i Melbourne i Australia i helgen.

Under den utsolgte konserten kunne fansen se artisten drikke alkohol rett fra flasken, samtidig som hun vinket til publikum og ba dem ta vare på henne.

Ifølge NyDailynews var popstjernen tydelig beruset under konserten. Hun skal ha ramlet og falt av en trehjulssykkel på scenen, mens hun ropte «kan noen være så snill å hjelpe meg».

Se video av Madonnas bisarre oppførsel i toppen av saken.

Krangler med eksmannen

Madonna har den siste perioden kjempet om omsorgsrett for sønnen Rocco (15), og det er tydelig at hun er berørt av situasjonen.
Under en rettssak i England ble det fastslått at det var best for sønnen å bo hos sin far i London inntil videre.

Madonna hevder ifølge The Guardian at sønnen blir holdt igjen i England mot hans vilje. Eksmannen Ritchie på sin side hevder at sønnen selv har et ønske om å bo i London.

Guy Ritchie bor i London med sin nye kone, mens Madonna har bosatt seg i New York. De to skilte lag i 2008, og har nå gått rettens vei for å finne ut hvor sønnen skal bo.

Savner sønnen
Det er ingen tvil om at Madonna savner den 15 år gamle sønnen sin. Hun har delt flere bilder han Rocco på Instagram, og under et av bildene skriver hun:

– Jeg savner gutten min! Så full av liv, så full av kjærlighet.