Fotballryktene: – John Terry kan bli trener i Danmark

Mens Arsenal og Borussia Dortmund kjemper om Roma-talent.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se siste utgave av Premier Leaks i videovinduet øverst.

Ny uke, nye overganger på morgenmenyen.

Her er fotballryktene.

Chelsea-kaptein, John Terry, kan ende opp i Brøndby når kontrakten med London-klubben går ut til sommeren. Terry er tiltenkt trenerjobben i klubben, melder Daily Mirror. Engelskmannen skal være en god venn av Brøndbys rike eier, Jan Bech Andersen, og dansken ønsker nå at Terry skal trene laget. Den tidligere engelske landslagskapteinen skal også ha flere andre tilbud, blant annet fra Al-Arabi hvor hans tidligere lagkamerat, Gianfranco Zola, er trener. I tillegg nevnes Kina som et mulig stoppested for midtstopperen.

Mauricio Pochettino skal nærme seg en ny treårskontrakt med Tottenham, ifølge The Sun. Manageren har gjort sakene sine bra i klubben som nå kjemper om Premier League-tittelen. Argentineren kan også forvente seg en kraftig lønnsøkning om han velger å skrive under på den nye kontrakten. Avisen skriver at Tottenham-bossen vil få en million pund mer i året ved å signere avtalen.

Brendan Rodgers kan være på vei tilbake i managerstolen i Swansea, skal vi tro South Wales Evening Post. Nord-iren var sett ut som arvtager etter at klubben sparket Garry Monk i desember, men skal ha fortalt klubben at han ikke ville være tilgjengelig som trener før til sommeren. Swanseas nåværende trener, Francesco Guidolin, ventes å ikke få fornyet tillit som sjef til tross for at han selv ønsker å fortsette. Italieneren tok over jobben i januar, og har kontrakt til sommeren.

Det kan gå mot en ny Clough i manager-jobben i Nottingham Forest, skriver Daily Star. Nigel Clough er den tidligere, legendariske Forest-treneren, Brian, sin sønn. Sønnen har nå seilt opp som favoritt til stillingen som manager for klubben. Sammen med Nigel Pearson skal de to være på toppen av den kontroversielle eieren, Fawaz Al-Hasawi, sin liste av managere. Dougie Freedman fikk sparken i går kveld etter fem tap på seks kamper. Nottingham Forest har hatt ni managere på de siste fem årene.

Liverpool skal, ifølge Daily Mirror, åpne samtaler med Udinese om en eventuell overgang for Piotr Zielinski de nærmeste ukene. Polakken har imponert på lån i Empoli de to siste sesongene, og Merseyside-klubben bekreftet interessen for talentet tidligere i år. 21-åringen kan både brukes på vingen og sentralt, og ventes å være med i den polske troppen til EM-sluttspillet i Frankrike denne sommeren. Liverpool-manager, Jürgen Klopp, skal like spillerens energiske spillestil, og mener han vil bli en fin tilvekst til troppen.

Arsenal jakter på Roma-spilleren, Umar Sadiq, skriver The Sun. Nigerianeren har gjort seg bemerket i UEFA Youth League denne sesongen, og har scoret to mål på seks kamper i Serie-A. Gunners ventes å få kamp om tenåringen da Borussia Dortmund også skal følge Sadiq tett. Det er spillerens agent som bekrefter interessen fra Arsenal og Dortmund, som sier at de nærmeste dagene og ukene vil gi en pekepinn på hvor han er på vei.