«Mamma til Michelle» (19) er gravid igjen

Anna Rasmussen (19) blir trebarnsmamma.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Anna Rasmussen venter sitt tredje barn. Hun la nylig ut en video på bloggen sin, hvor hun avslører nyheten.

Se video fra Jans Kypros-besøk øverst i saken!

Delte nyhet sammen med familien

Nyheten kommer frem gjennom et «DIY»-prosjekt, hvor Anna og kjæresten Jan Lossius lager plakater med «Big sister» og «Big brother» sammen med Annas tidligere barn Michelle (4) og William (1). I overskriften skriver hun «Vår lille hemmelighet».

Tusenvis av lesere følger daglig bloggen til Anna Rasmussen, og har vært med på både oppturer og nedturer sammen med henne og familien. Hun er en av de mest profilerte i serien «Bloggerne», og leserne har kunnet følge bruddet med Williams pappa, og hvordan hun senere fant kjærligheten med bestekompisen Jan.

Takknemlig for at Jan stiller opp

I januar la Anna Rasmussen ut et innlegg der hun fortalte om hvor glad hun er for at Jan Lossius kan være der for henne og barna.

«Jan er blitt den pappaen til mine barn, som jeg alltid ønsket å ha selv som liten. Jeg er så glad for at mine barn får lov til å ha ham. Og jeg er så takknemlig for å ha ham. Jeg har tatt tak i livet mitt nå, jeg har begynt å leve det livet jeg alltid har hatt lyst på.»

Gratulasjonene strømmer på

Både Anna og jan har delt den store nyheten på Facebook, og gratulasjonene hagler inn.

«Gratulere så masse til dokker! Fikk gåsehud på heile kroppen, dokker e og blir en heilt fantastisk familie!», skriver en av Annas Facebookvenner.

Rasmussen ønsker ikke å kommentere graviditeten til tv2.no.

Se Bloggerne på TV 2 Livsstil eller TV 2 Sumo.