Fotballryktene: – Vil lokke Liverpool-stjerne med Champions League-fotball

Og ny mann lanseres som ny Manchester United-manager.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Uken går mot slutten, og vi er i gang med den siste ryktedagen før en ny uke venter.

Og hvorfor ikke gå ut med et smell?

Her har vi samlet litt fyrverkeri av noen rykter som kan få deg til å våkne før fotballen tar av rundt om i Europa og her hjemme utover ettermiddagen.

Tottenham lever på en rosa sky for øyeblikket. Leicester får all oppmerksomheten for øyeblikket, men at Spurs kjemper om ligatittelen er ikke så veldig mye mindre sensasjonelt. Og nå ønsker nordlondonerne å utnytte sin noe uvante situasjon til fulle. For bare en totalkollaps kan ta fra dem en Champions League-plass neste sesong, og nå lokker de spillere fra klubber hvor spill i Europa på tirsdager og onsdager bare er en fjern drøm. En av disse er Liverpool-kaptein Jordan Henderson, skriver The Sun. Spurs håper at en overgangssum på 300 millioner kroner vil få de røde til å gi Henderson muligheten til å spise kirsebær med de store.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino har også lagt merke til at Manchester United har vært veldig ivrig etter å innynde seg hos Atletico Madrids Saul Niguez. Nå melder ITA Sport Press at Pocchetino vil gi midtbanespilleren en fyrstelig lønn dersom han velger White Hart Lane og Champions League fremfor Manchester United og det som trolig blir europaligaspill neste sesong.

Det er ikke bare Henderson som kan komme til å forlate Liverpool til sommeren. Per Sempre Napoli skriver at Napoli ikke lar seg skremme av at Daniel Sturridge bare spiller 13-14 kamper per sesong. De skal være villig til å betale de 240 millioner kroner som Jürgen Klopp har satt som pris på sitt mest dyrbare porselen.

Men det er ikke bare spillere på vei ut for de røde. Her kommer litt gode nyheter for Liverpool-fansen, for duoen Lallianzuala Chhangte og Jerry Mawia er så godt som klare for klubben. De to DSK Shivajians-spillerne er for tiden på prøvespill i Liverpool og håper å gjøre nok til å sikre seg en kontrakt, skriver Metro. Og Liverpool kan ha skutt gullfuglen. 18 år gamle Chhangte har scoret to mål på sine tre landskamper for India, og er den yngste som har scoret for landslaget.

Det er ingen hemmelighet at Manchester United har slitt med å finne veien til mål denne sesongen. Med 37 scoringer er det bare Stoke som har scoret færre på øvre halvdel av Premier League-tabellen. Louis van Gaal har likevel stått knallhardt på at han har gode nok spisser. Nå kan det se ut til at han har identifisert problemet, og det ser ut til at det ligger i den kreative fasen. For ifølge Calcio Mercato har Manchester United kommet med et kontraktstilbud til Valencias kantspiller Sofiane Feghouli. 26-åringen har lenge holdt Leicesters Riyad Mahrez på benken for Algeries landslag, så håpet er at bosmanspilleren kan skinne enda sterkere i Premier League enn sin landsmann.

Manchester United tror for øvrig at de allerede har funnet gull. For den 18 år gamle forsvarsspilleren Matthew Olosunde signerte for klubben 29. januar fra New York Red Bulls, men fikk først denne uken papirene i orden slik at han kunne debutere for klubbens juniorlag. Manchester United-ledelsen har store planer for amerikaneren, som nok må vente til neste sesong før han får sjansen på A-laget, skriver Daily Mail.

Hvis du trodde det var opp og avgjort at Jose Mourinho blir ny Manchester United-manager, så må du tro om igjen. For det er fortsatt mulig at van Gaal blir værende en sesong til. Og om nederlenderen skulle bli sparket ut stadionporten på Old Trafford, så har det dukket opp enda en kandidat til jobben. For Daily Star skriver at de røde djevlene gjerne vl ha en kar som kjenner klubben, etter at David Moyes og van Gaal har kommet utenfra med sine helt egne ideer, uten å lykkes. Og nå rettes øynene mot den tidligere United-stopperen Laurent Blanc. 50-åringen har både vært landslagssjef for Frankrike og leder nå Paris Saint-Germain, dermed er cv'en i orden. Og i tillegg har han altså spilt i klubben.

Dersom Antonio Conte blir Chelseas nye manager, så skal Juventus-midtstopper Leonardo Bonucci være mannen han vil hente først. Men nå kan han få kamp om 28-åringen. For Daily Mail skriver at Manchester Citys påtroppende manager Pep Guardiola ønsker å bygge sitt nye forsvar rundt nettopp Bonucci.

Dermed kan det se ut til at det blir John Stones som blir John Terrys arvtaker i Chelseas midtforsvar. For Daily Mirror skriver at Chelsea vil gå all in for å sikre seg Everton-spilleren, som også står på Manchester Citys ønskeliste.

Alt tyder på at det vil komme store endringer i Chelseas spillerstall i sommer. Det har Paris Saint-Germain fått med seg, og den franske storklubben vil bidra til at Chelsea får ryddet litt. De ønsker nemlig å hente den belgiske duoen Eden Hazard og Thibaut Courtois, slik at de kongeblå får litt plass til å hente nye folk i spillerstallen, skriver Daily Express.

Det ligger ikke i Arsene Wengers natur å hente etablerte stjerner hvis han kan finne et ubeskrevet blad han kan gjøre til en superstjerne. Franskmannen elsker å skryte av at han bygger lagene sine selv og ikke kjøper dem. Så da kommer det kanskje ikke som noen overraskelse at når han først skal by på en ny spiss, så er det en 19-åring som stort sett har spilt for Romas juniorlag denne sesongen. La Repubblica skriver at The Gunners har fått et bud på 120 millioner kroner avvist, men at Roma selger om de får 140 millioner.

Det kan se ut til at Wenger kan få mannen han skal ha drømt om i lang, lang tid. For talkSPORT skriver at Inter skal være villig til å la Marcelo Brozovic gå dersom noen betaler 180 millioner i sommer. Og det skal du ikke se bort fra at Arsenal kan finne på å gjøre.

En skulle kanskje ikke tro at det er mulig å gjøre Leicester så veldig mye bedre enn de er i øyeblikket, men Claudio Ranieri har ingen planer om å gå inn i en ny sesong uten forsterkninger, uansett om det blir ligagull eller ikke. Og Sunday People skriver at klubben nå setter sammen et bud på CSKA Moskvas angriper Ahmed Musa.

En annen som kan være på vei inn på King Power Stadium er «verdens høyeste venstreback». For Leicester skal være nær ved å komme til enighet med Ajax om en overgangssum for 194 centimeter høye Mitchell Dijk, skriver Daily Mirror.