Mathea (16) er første jente videre i The Stream

Mathea Lødemel meldte seg på for to uker siden – nå er hun videre i konkurransen.

I TV 2s nye musikkonkurranse The Stream er det antall avspillinger på thestream.no som avgjør om deltakere går videre eller ikke.

De 100 mest streamede artistene går videre til en eksklusiv showcase for plateselskapene Universal Music, Warner Music og Sony Music, som til slutt skal signere artister fra konkurransen.

Til showcasen kommer også ukesvinnere – sangere som har fått flest streams i løpet av uka.

– Helt sjokka

Den tredje ukesvinneren i The Stream er 16 år gamle Mathea Lødemel fra Ørsta, som kunne juble ekstra høyt etter endt uke.

– Jeg ble helt sjokka, og skikkelig glad. Jeg hadde akkurat hatt matteprøve da jeg fikk beskjeden. Først trodde jeg ikke helt på det, og siden har jeg bare vært sjokka, forteller 16-åringen til TV 2.

Sjekk ut videoen hennes ovenfor – og send inn ditt bidrag til thestream.no nå!

Det er kun to uker siden at hun lastet opp sin tolkning av låta «Run» av bandet Daughter, og beviser dermed at det ikke er for sent å ta sjansen. Det angrer hun ikke på nå.

– Jeg har alltid hatt lyst til å holde på med musikk, og så på det som en mulighet til å sette drømmen ut i live, forteller Mathea.

Filmet av søsteren

Mye takket være en musikkinteressert far har Mathea holdt på med musikk hele livet, men det var da jeg begynte på ungdomsskolen at jeg fant ut at det var det jeg ville.

Av andre får hun høre at hun har særpreg, noe som kommer tydelig frem gjennom hennes bidrag i The Stream.

– Det var søstera mi som filmet meg i musikkstudioet til pappa. Jeg fant instrumentene på Youtube og la vokalen på, forteller hun om hvordan videoen ble til.

Nå drømmer 16-åringen videre om å få holde på musikk, og få glede ut av det.

Last opp ditt bidrag på thestream.no nå!