KJEKK: Mange reagerte på at Jeremy Meeks var veldig kjekk da politiet offentliggjorde arrestasjonsbildet av ham for halvannet år siden. Foto: POLITIET / Ap
KJEKK: Mange reagerte på at Jeremy Meeks var veldig kjekk da politiet offentliggjorde arrestasjonsbildet av ham for halvannet år siden. Foto: POLITIET / Ap

Nå blir fengsels-kjekkasen modell

Nå har «Dreamy McMugshot» dratt i land sin første modellkontrakt.

Det ble fult rabalder da politiet 18. juni 2014 offentliggjorde arrestasjonsbildet av Jeremy Meeks (30).

Samme dag var Meeks blitt arrestert i Stockton i den amerikanske delstaten California, mistenkt for blant annet våpenbesittelse og gjengkriminallitet.

Etter pågripelsen publiserte Stockton-politiet arrestasjonsbildet av ham på Facebook, og dermed tok det helt av.

«For kjekk»

På bare noen timer fikk bildet over 100.000 likes og kommentarer, og flere kommenterte at Meeks var «kriminelt sexy» og «for kjekk» til å være i fengsel.

Han fikk fort kallenavnet «Dreamy McMugshot».

Det kokte godt blant kvinnelige Facebook-brukere:

«Being bad never looked so good»

«Han er min kommende ektemann!!!»

«Hvor sitter han fengslet? Jeg kommer med kausjon»

I tillegg til utallige «OMG!», «Woof» og «Dammmmn».

Modellkontrakt

Både modellbyråer og pornofilmprodusenter viste stor interesse for kjekkasen med de stålblå øynene, men karrièren ble pent nødt til å vente da han måtte i fengsel.

Nå slipper kjekkasen ut av fengsel, og han annonserte på sin offisielle Instagram-profil at han har fått modellkontrakt med White Cross Management.

Meeks er gift, og skal ha blitt svært brydd over all oppmerksomheten han fikk for utseendet sitt.

Mens han har sittet i fengsel har han ved jevne mellomrom vært i mediene, og etter meldingen på instagram å dømme, er han i dag svært glad for de nye mulighetene han nå får.

«Jeg vil takke familien og alle andre for all støtten. Jeg er overveldet og takknemlig for det som ligger foran meg. Jeg er klar», skriver han.

På bildet han har lagt ut poserer han med Jim Jordan fra White Cross Managment.