Fotballryktene: – Ronaldo til Paris Saint-Germain

Mens Jose Mourinho nærmer seg Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Helland og de andre Rosenborg-spillerne prøve seg på fantastisk volley i videovinduet øverst.

Mye managernytt og noen stjerneoverganger.

Her er dagens fotballrykter.

Jose Mourinho bekrefter i et intervju med BT Sport at han vil starte i ny jobb i Juli. Det skriver Manchester Evening News. Portugiseren som har vært uten jobb siden desember, da han for andre gang fikk sparken i Chelsea, har i lang tid vært koblet til managerstolen på Old Trafford. Presset har økt i takt med tiden for nåværende Manchester United-sjef, Louis van Gaal, som ligger på sjetteplass i Premier League, og risikerer å havne utenfor topp fire som gir muligheten til spill i Mesterligaen.

Antonio Conte ser ut til å være nærmere manager-jobben i Chelsea, melder The Guardian. Den italienske landslagssjefen skal ha hatt møter med London-klubbens ledelse ved flere anledninger de siste ukene, og det forventes nå at han signerer under på en treårskontrakt. Conte har ennå ikke møtt den mektige eieren, Roman Abramovitsj, men skal gjøre det i løpet av de nærmeste ukene.

Om Conte tar over jobben i Chelsea, kan Sunderlands Emanuele Giaccherini være en av italienerens første signeringer, skriver Sunderland Echo. Giaccherini, som er utleid til Serie A-klubben Bologna denne sesongen, har ikke levd opp til forventningene i Sunderland. Nå kan det altså se ut til at den italienske landslagsspilleren er på vei til Stamford Bridge.

Zlatan Ibrahimovic' fremtid i PSG ser ut til å avhenge av Cristiano Ronaldo og Eden Hazard, skal vi tro The Telegraph. Den franske ligalederen er klar på at de vil ha en verdensklasse-spiller i rekkene også til neste år om Ibrahimovic velger å forlate klubben etter kontraktslutt denne sommeren. Ronaldo skal være nummer en på franskmennenes ønskeliste. Hazard er også et alternativ, men har selv sagt at han ikke vil tilbake til Frankrike.

Aston Villa lister opp Steve Bruce som arvtager etter Remi Garde om franskmannen velger å forlate Villa Park til sommeren. Det melder The Mirror. Aston Villa ligger sist på Premier League-tabellen, og levnes ingen håp om å klare seg i toppdivisjonen.

Barcelona har gitt beskjed til Marc Bartra at han kan forlate klubben denne sommeren, skriver The Sun. Spanjolen sliter med spilletid hos katalanerne, og Manchester United og Tottenham listes som de heteste kandidatene til å sikre seg midtstopperen. Barta er prissatt til rundt 10 millioner pund.

Newcastle nekter for at Steve McClaren har fått sparken, ifølge Chronicle. Men samme avis skriver at samtaler med Rafael Benitez er innledet. Spanjolen har bedt om full kontroll på alle overganger i klubben, og vil bringe inn sitt eget team med folk rundt laget.

Mer McClaren-sladder i engelske aviser.

The Mirror skriver at Benitez er blitt tilbudt fire millioner pund i året for å komme inn som redningsmann i kampen mot nedrykk. En lønn som er fire ganger så stor som sin forgjenger.

The Telegraph på sin side skriver at den tidligere Liverpool- og Real Madrid-treneren er på vei til Newcastle fredag for å forhandle ferdig sin kontrakt med klubben. Ifølge Sky Sports skal manageren lede laget allerede mot Leicester på mandag.

Alt snakket rundt McClarens avskjed i Newcastle, har gjort den tidligere engelske landslagssjefen sint på administrerende direktør hos The Magpies, Lee Charnley, melder The Sun. Til tross for at Benitez skal være på vei til Englands østkyst, mener Express at Brendan Rodgers, Nigel Pearson og David Moyes fortsatt er aktuelle i sjefsstolen på St. James' Park.