– Liverpool spilte som Manchester United i glansdagene

Rio Ferdinand og Paul Scholes slakter Manchester United-spillernes innsats.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Liverpool - Manchester United 2-0:

Manchester United gikk torsdag kveld på et pinlig tap borte mot rivalen Liverpool i Europaligaen.

Louis van Gaals lag ble sendt hjem med 0-2 tap. Hjemmelaget kjørte regelrett over gjestene og var nærme både en tredje, fjerde og femte scoring, mens Manchester United skapte bortimot ingenting.

Se video øverst i saken! Video med tillatelse fra MAX.

– Spilte som Manchester United i glansdagene

Etter kampen fikk spillerne strykkarakter av United-legender. Paul Scholes og Rio Ferdinand var kritiske til innsatsen. Spesielt førstnevnte slaktet laget.

– Det var helt ute av det. Når det er United er det en viss standard en må ha, og det har de ikke nådd. Når vi spilte nådde vi den standarden. Disse spillerne kommer til kort, sa Scholes i BT Studio ifølge Daily Mail.

Ferdinand roser hjemmelaget for måten de gjennomførte kampen, og kommer nok med et stikk til gjestene som vil såre en del United-supportere.

– Liverpool fortjener kreditt siden de skulle hatt tre eller fire mål. De spilte som Manchester United tilbake i glansdagene, fortalte Ferdinand.

Ingen unnskyldninger

Den tidligere midtstopperen mener Louis van Gaals menn må være like aggressive som Liverpool-spillerne var torsdag i returoppgjøret.

– Det var på hugget fra starten av og valset over United. Jeg tenkte på om spillerne visste at de spilte på Anfield? Kommer det gjennom til spillerene?

– Å se mangelen på kamplyst og samhandling, det må forbedres til neste kamp. Det er ingen unnskyldninger, forklarer Ferdinand.

Returoppgjøret spilles neste torsdag på Old Trafford.

Ikke imponert

På pressekonferansen etter tapet fikk Louis van Gaal spørsmål om hva han tenkte om Ferdinands uttalelser.

Nederlenderen ble ikke akkurat imponert av journalistens oppfinnsomhet.

– Først og fremst må jeg spørre om det er viktig det Rio Ferdinand sier? Er det viktig for deg? spurte van Gaal retorisk.

– Du sier ikke din egen mening, og så bruker du Rio Ferdinands mening til å stille spørsmålet? Det er veldig sterkt av deg. Veldig sterkt.

– Er det viktig for deg hva Rio Ferdinand mener?