Hazard slaktes for å bytte trøye med Di María

– Det sier meg at han er på vei bort fra klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelseas Champions League-sesong fikk en brå slutt da Paris Saint-Germain, med en Zlatan i storform, vant på Stamford Bridge.

Se høydepunktene i Sportsnyhetene øverst.

Resultatene har bedret seg for Chelsea etter at Guus Hiddink kom inn som manager, men totalt sett har sesongen vært skuffende.

Et av de største symbolene på de regjerende Premier League-mesternes formsvikt er Eden Hazard.

Belgieren var hyllet som en av verdens beste spillere forrige sesong. Denne sesongen har han knapt vært til å kjenne igjen.

Da skal man ikke trå mye feil før britisk media finner det for godt å sage deg fullstendig i to. Å bytte trøye med motstanderlagets stjernespiller på banen før pause er en slik hendelse.

På vei inn i garderoben byttet Hazard trøye med tidligere Manchester United-spiller Angel di Maria. Det får ekspertene til å se rødt.

– Det er sjokkerende, sa Roy Keane i ITV-studio.

– Hva går gjennom hodet på en spiller når han gjør det i en så stor kamp. Du tenker på å bytte drakt i pausen? Jeg ville ikke brydd meg med å bytte drakt etter kampen. Det er ille nok om man venter til etter kampen.

Hazard preger også de forsidene på engelske aviser som ikke prydes av Zlatan Ibrahimovic. Som for eksempel The Sun.

Det har ryktes at belgieren vil bort fra Chelsea og nettopp PSG nevnes som en mulig ny klubb for Hazard.

Tidligere Arsenal-spiller Lee Dixon mener trøyebyttingen er et tegn på at han er på vei bort.

– Dersom du skal gjøre det der, så gjør det i det minste i tunnelen der ingen kan se det, sier han.

– Å gjøre det på banen? Hva sier det? Det sier til meg at Hazard jakter på en liten samling, før han forlater klubben og drar til en annen klubb.

I november 2012 fikk Arsenal-backen André Santos massiv kritikk da han byttet trøye med Robin van Persie i pausen av en kamp mellom Manchester United og Arsenal på Old Trafford.

Chelsea-trener Guus Hiddink ser ikke på det som et stort problem.

– Det burde ikke skje, men jeg syns ikke vi skal legge for mye i det. Noen liker å gjøre det da for det kan være mer praktisk enn etter kampen, sier Hiddink på pressekonferansen etter kampen.