Fotballryktene: – Tysk VM-vinner på vei til England

Og Barcelona viser interesse for Mahrez.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Zlatan senke Chelsea i Sportsnyhetene øverst.

Nye spekulasjoner inn mot sommerens overgangsvindu.

Her er dagens fotballrykter.

Bayern Münchens stjerne, Mario Götze, må kanskje pakke kofferten og reise til England denne sommeren. Ifølge Daily Star skal den tyske storklubben ha sett seg lei av ungguttens skadeplager denne sesongen. Liverpool og Manchester United skal være interessert i matchvinneren fra VM-finalen 2014. Real Madrid og Juventus er også mulige alternativer for den offensive midtbanespilleren. Det var tyske TZ som først meldte om saken.

Barcelona innrømmer at tanken på å signere Riyad Mahrez fra Leicester har streifet dem, skal vi tro den spanske journalisten Miguel Rico i Mundo Deportivo. Katalanerne mener likevel det blir vanskelig å hente spilleren fra King Power Stadium denne sommeren, da Leicesters lyst til å beholde algireren inn mot Mesterligaen er for stor. En eventuell budkamp på Premier League-fantomet vil Barcelona helst unngå som følge av den nye TV-avtalen i engelsk fotball, skriver journalisten.

Barcelona skal ha mistet interessen for den engelske forsvarsspilleren John Stones, melder Daily Mirror. Stones personlighet og temperament har fått de røde varsellampene til å lyse hos den spanske storheten. PSGs Marquinhos skal i stedet være en mulighet for Barca, som de skal ha observert under gårsdagens Mesterliga-kamp mot Chelsea.

Daily Mirror skriver også at West Ham jakter på Manchester Citys Wilfried Bony og Liverpools Christian Benteke inn mot flyttingen til Olympiastadion i London denne sommeren. The Hammers er villige til å slå sin egen overgangsrekord, og kan bruke opp mot 20 millioner pund på å hente en ny stjerneangriper til klubben. På West Hams liste skal også Marseilles Michy Batshuayi og Watfords Odion Ighalo være.

West Bromwich har sagt seg villige til å la Saido Berahino gå i neste overgangsvindu. Tottenham skal være i førersetet. The Sun skriver at den engelske U21-spilleren har fått muligheten til å forlate klubben, men at prisen må være riktig.

Aston Villa opplever en forferdelig sesong, og er på god vei til å rykke ned. The Telegraph skriver at Birmingham-klubben kan bli tvunget til å bygge opp et nytt lag ved degraderingen til Championship. Salg av Jordan Ayew, Jack Grealish, Adama Traore, Idrissa Gana og Jordan Veretout er mest aktuelle.

Manchester City nærmer seg Borussia Dortmunds Ilkay Gündogan, ifølge The Guardian. Representanter fra både Gündogan selv og Manchester City møttes på et hotell i Amsterdam for å diskutere en mulig overgang til de lyseblå. Hvis tyskeren blir hentet denne sommeren, vil det sette spørsmålstegn rundt flere av de nåværende midtbanespillernes fremtid på Etihad, inkludert Yaya Tourè.

Lyons, Samuel Umtiti, innrømmer at en overgang til Newcastle kan være aktuell. 22-åringen har tidligere uttalt at han kan komme til å bli i Lyon resten av karrieren, men nå skal altså nedrykksplasserte Newcastle være aktuell for fransk-kameruneren. det skriver Talksports.

Liverpool vil hente de to Köln-spillerne, Timo Horn og Jonas Hector, til klubben, ifølge Bild. Horn, som er keeper, skal også følges tett av Arsenal og Manchester United.

Tottenham kan komme til å signere den italienske spilleren, Domenico Berardi, melder Metro. Sassuolo-spilleren blir sett på som en av Italias største talenter, og ble kåret til årets unge spiller i Serie A i 2014. Juventus skal ha muligheten til å hente spilleren tilbake for 14 millioner pund, men nå kan Spurs komme inn og stjele unggutten foran øynene på Torino-laget.