Langer ut mot mannfolka i Robinson: – Noen ***** kjerringer!

Vibeke (44) er kraftig lei mannfolka i Robinsonekspedisjonen som hun mener må begynne å manne seg opp.

Frustrasjonen øker blant flere av deltakerne på Robinson-øya, etter et par dager uten ordentlig mat i magen.

Møt deltakerne her

Klaging og syting

Vibeke mener det ikke er grunn til panikk, og at klagingen blant enkelte bare gjør situasjonen verre enn den trenger å være.

– Det er veldig mye syting blant guttene på laget, men jeg vet at man klarer seg ganske lenge uten mat, så lenge man har drikke. Vi har jo egentlig alt vi trenger, og vi kan gå enda flere dager uten mat, forteller Vibeke i søndagens episode av Robinson.

Sort belte i tøff

Vibeke, som til daglig driver en matbutikk i Svanvik i Sør-Varanger, mener de som klager på sulten, må manne seg litt opp.

– Jeg tror jeg er kjempetøff! Jeg gikk opp til sort belt i taekwondo i 2010, og begynte å trene dette da jeg var 35 år, så jeg kommer aldri til å gi opp. Jeg kommer til å kjempe meg gjennom dette, uansett hvor jævlig jeg har det.

Tone ber til universet om noe helt spesielt

Jævla kjerringer!

– De unge guttene, eller kanskje alle, for den saks skyld, de får jo «sår» her og der, og myggstikk og syting og klaging hele tiden...de er noen jævla kjerringer! konstaterer hun i søndagens episode.

Må få ild

Nye konkurranser på øya venter, og uten skikkelig føde i kroppen kan det bli tungt å takle de fysiske konkurransene som de sårt trenger å vinne.

Dilemma

Samtidig går Alex rundt og sliter med et dilemma – skal han fortelle de andre om den store hemmeligheten han bærer på, eller er det taktisk riktig å vente.

Robinsonekspedisjonen kan du se hver søndag kl 19.30 på TV 2.