BLIR SNART FORELDRE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan. Her på Costume Awards. Foto: Stella Pictures
BLIR SNART FORELDRE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan. Her på Costume Awards. Foto: Stella Pictures Foto: Tor Gunnar Berland

Gravide Jenny Skavlan avslører kjønnet på babyen

Jenny Skavlan forteller at de var i ekstase da de fant ut at barnet de venter er ei jente.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jenny Skavlan (29) benyttet selveste kvinnedagen til å avsløre at det er ei jente hun og ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad (35) venter i april.

– Thomas og jeg skal ha en jente. Hun ligger inni magen min og aner ikke til hvem eller hvor hun skal, skriver motedesigneren og tv-personligheten på sin egen blogg tirsdag.

Glade for å få ei jente

– Da vi fikk beskjeden om at mikromennesket kroppen min jobber fulltid med å produsere, er en jente, var vi alle i ekstase. Besteforeldre, søsken, venner – lykkeønskningene om det fine, sterke kjønnet kom fra alle kanter, skriver Skavlan.

Hun benytter også anledningen til å understreke at slik er det ikke i hele verden.

– I alt for mange land blir jentenyheten tatt imot på helt andre måter. I noen land sørger de i dagevis om det blir en jente, og fester i gatene om det blir en gutt. I flere deler av verden blir jenter sett på som mindre verdt, skriver hun i sinn 8. mars-innlegg.

VISTE FRAM BABYEN: Jenny Skavlan på Costume-fest i januar. Foto: Stella Pictures / Tor Gunnar Berland       
VISTE FRAM BABYEN: Jenny Skavlan på Costume-fest i januar. Foto: Stella Pictures / Tor Gunnar Berland        Foto: Tor Gunnar Berland

Blir foreldre i april

Det var i oktober at Skavlan og Gullestad avslørte at de ventet barn, og terminen er i april.

– En tryllekunstner har på magisk vis puttet et helt menneske i magen til Jenny. I april får vi møte han/henne, og vi gleder oss vilt, sa Gullestad den gangen.

Til tross for graviditeten, er Skavlan i disse dager med og spiller inn Børning 2.

I april 2014 ga kjendisparet hverandre sitt ja i Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo, og Skavlan kom i en brudekjole som hun hadde designet selv. Paret har vært sammen siden 2008, og de forlovet seg for tre år siden.