BLIR SNART FORELDRE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan. Her på Costume Awards. Foto: Stella Pictures
BLIR SNART FORELDRE: Thomas Gullestad og Jenny Skavlan. Her på Costume Awards. Foto: Stella Pictures Foto: Tor Gunnar Berland

Gravide Jenny Skavlan avslører kjønnet på babyen

Jenny Skavlan forteller at de var i ekstase da de fant ut at barnet de venter er ei jente.

Jenny Skavlan (29) benyttet selveste kvinnedagen til å avsløre at det er ei jente hun og ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad (35) venter i april.

– Thomas og jeg skal ha en jente. Hun ligger inni magen min og aner ikke til hvem eller hvor hun skal, skriver motedesigneren og tv-personligheten på sin egen blogg tirsdag.

Glade for å få ei jente

– Da vi fikk beskjeden om at mikromennesket kroppen min jobber fulltid med å produsere, er en jente, var vi alle i ekstase. Besteforeldre, søsken, venner – lykkeønskningene om det fine, sterke kjønnet kom fra alle kanter, skriver Skavlan.

Hun benytter også anledningen til å understreke at slik er det ikke i hele verden.

– I alt for mange land blir jentenyheten tatt imot på helt andre måter. I noen land sørger de i dagevis om det blir en jente, og fester i gatene om det blir en gutt. I flere deler av verden blir jenter sett på som mindre verdt, skriver hun i sinn 8. mars-innlegg.

VISTE FRAM BABYEN: Jenny Skavlan på Costume-fest i januar. Foto: Stella Pictures / Tor Gunnar Berland       
VISTE FRAM BABYEN: Jenny Skavlan på Costume-fest i januar. Foto: Stella Pictures / Tor Gunnar Berland        Foto: Tor Gunnar Berland

Blir foreldre i april

Det var i oktober at Skavlan og Gullestad avslørte at de ventet barn, og terminen er i april.

– En tryllekunstner har på magisk vis puttet et helt menneske i magen til Jenny. I april får vi møte han/henne, og vi gleder oss vilt, sa Gullestad den gangen.

Til tross for graviditeten, er Skavlan i disse dager med og spiller inn Børning 2.

I april 2014 ga kjendisparet hverandre sitt ja i Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo, og Skavlan kom i en brudekjole som hun hadde designet selv. Paret har vært sammen siden 2008, og de forlovet seg for tre år siden.