Kim Kardashian hyller alle kvinner i verden med dette bildet på Instagram. Foto: Instagram
Kim Kardashian hyller alle kvinner i verden med dette bildet på Instagram. Foto: Instagram

Kim Kardashian fnyser av nakenkritikken

Kim Kardashian markerer kvinnedagen med dette bildet.

Kim Kardashian (35) har vært særdeles lettkledd i sosiale medier i begynnelsen av denne uken. I går la hun ut et bilde som gikk verden over, hvor hun påstod at hun ikke hadde klær som passet i kleskapet. Det bød på massive avisoverskrifter og kritikken kom som en flodbølge på sosiale medier.

På selveste kvinnedagen svarer hun på gårsdagens nakenkritikk på sin helt egen måte. På Instagram har hun lagt ut nok et nakenbilde. Denne gangen med teksten «Frigjort!»

#liberated

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

«Hva tenker ektemannen din»

På nytt hagler det inn med kommentarer av det negative slaget.

«Så for å frigjøre deg selv, så må du ta av deg klærne og vise fram kroppen din til resten av verden? Jeg synes synd på deg», skriver en som kommentar til bildet.

«Hva tenker ektemannen din om dette?» skriver en annen.

«Desperat etter oppmerksomhet og for å være aktuell, siden til og med hennes yngste søster har blitt mer aktuell enn henne, og det uten å ta av seg klærne, men heller ved å gjøre noe respektabelt», skriver nok en kritiker på Instagram.

Men hovedpersonen selv, lar seg ikke affisere av kritikken, og skjønner nok at det ville bli mer rabalder av å legge ut et nytt bilde.

Som svar på kritikken av gårsdagens bilde, skrev hun kort og godt på Twitter: «Jeg er beæret over at dere trodde at min tidligere post var et nylig bilde! Det var fra min blonde periode for ett år og 11 kilo siden.»

Ikke klær å ha på seg

Nakenbildet som startet mediestormen, var bildet av henne selv med to svarte sladder, og ikke noe annet, tatt på badet. Det som nok provoserte mest var bildeteksten til den søkkrike realitystjernen: «Når du bare ikke har noe å ha på deg.»

– Du har sikkert nok bilder til å kle opp hele Storbritannia, tordnert en instagramfølger.

When you're like I have nothing to wear LOL

Et bilde publisert av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Det er kanskje ikke så rart at hun får kritikk for den bildeteksten. Det er viden kjent hvor stort klesskap stjernen har, og at til og med hennes lille datter North har flere designklær enn de fleste.