SKILLES: Ekteskapet sto ikke til å redde for Geir Håkonsund (33) og Jens Christian Nørve (38). Her er de avbildet sammen på et av Bjarte Hjelmelands show i 2013. Foto:  Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
SKILLES: Ekteskapet sto ikke til å redde for Geir Håkonsund (33) og Jens Christian Nørve (38). Her er de avbildet sammen på et av Bjarte Hjelmelands show i 2013. Foto:  Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Foto: Tor Gunnar Berland

Brudd for TV 2-paret

Geir Håkonsund (33) og Jens Christian Nørve (38) går hver til sitt etter ti års ekteskap.

Kjærligheten har tatt slutt for TV 2-paret Geir Håkonsund (33) og Jens Christian Nørve (38). Det bekrefter de to til TV 2.

– Vi har valgt å gå fra hverandre, men beholder et sterkt vennskap og ønsker hverandre alt godt. Utover det ønsker vi ikke å kommentere noe, sier de i en felles uttalelse.

Har vært gift i ti år

Paret møttes i 2004, og giftet seg i 2006. De har begge jobbet i TV 2 hele perioden, men de har stort sett holdt til i hver sin redaksjon.

Unntaket var en periode i fjor, da begge jobbet i TV 2-nyhetene, og plutselig kunne dukke opp på skjermen sammen.

Jens Christian Nørve gjør for tiden stor suksess som programleder i Åsted Norge, og har vært krimreporter i TV 2 siden 2000.

Opplever suksess på hver sin front

I Åsted Norge løser Nørve norske krimgåter på direkten sammen med et ekspertpanel bestående av drapsetterforsker i Kripos, Asbjørn Hansen, tidligere polititopp Hanne Kristin Rohde og forsvarsadvokat John Christian Elden, med hjelp fra seernes tips.

Håkonsund har vært i reporter og programleder i en rekke TV 2-programmer.

Han har ledet Underholdningsåret, God kveld Amanda, God kveld Gullruten og laget en rekke portrettprogrammer om norske kulturpersonligheter og politikere.