RIVALER: Messi og Ronaldo har i lang tid knivet om å være verdens beste fotballspiller. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
RIVALER: Messi og Ronaldo har i lang tid knivet om å være verdens beste fotballspiller. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Foto: Paul Ellis

– Fikk strupen kuttet under Messi- og Ronaldo-krangel

En opphetet krangel om hvem som er verdens beste fotballspiller skal ha endt i dødsfall for 34-åring fra Nigeria.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var under en feiring av offerets 34-årsdag i den indiske byen Bombay, at nigerianeren skal ha fått kuttet strupen med en skarp glassbit, ifølge en rapport fra det lokale politiet.

Den spanske nyhetsbyrået EFE melder, ifølge AS, i morgentimene mandag at bakgrunnen for drapet skal være en krangel mellom to nigerianske statsborgere om hvem som er verdens beste fotballspiller.

Drapsmannen skal ha blitt rasende, og angrep landsmannen som følge av uenigheten de to i mellom, sa en politiinspektør ved politistasjonen Tulinj i den indiske millionbyen.

Messi og Ronaldo har i mange år kjempet om tittelen verdens beste fotballspiller. Messi tok tilbake den gjeve utmerkelsen på årets gullball-utdeling i Zürich etter to år med Ronaldo-jubel. Messi har med sine fem gullballer to mer enn Ronaldo.

De to rivalene hadde for øvrig en god helg for sine lag. Ronaldo scorte fire i Real Madrids storseier over Celta Vigo. Den lille argentineren satte to i Barcelonas 4-0-seier over Eibar.