DEN BESTE AVSLUTTEREN? Ole Gunnar Solskjær utnevner seg selv. Foto: Tor Richardsen / SCANPIX
DEN BESTE AVSLUTTEREN? Ole Gunnar Solskjær utnevner seg selv. Foto: Tor Richardsen / SCANPIX Foto: Richardsen, Tor

Solskjær: – Ingen var bedre til å avslutte enn meg

Ole Gunnar Solskjær mener han var en bedre avslutter enn Ruud van Nistelrooy.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et intervju med fotballbladet FourFourTwo snakker Molde-treneren blant annet om den tøffe tiden som Premier League-manager.

– I Cardiff sang jeg «What Does The Fox Say?» foran hele laget. Det var den store låta i Norge på den tiden. Jeg vet det er rart å gjøre som manager. Jeg gjorde meg selv til latter for at de ikke skulle være redde for å gjøre feil, noe de var til tider. Noen ganger virket det som de ikke selv følte de var gode nok for Premier League, sier Solskjær i intervjuet.

43-åringen mimrer også tilbake til tiden som storscorer i Manchester United. Av spissmakkerne på Old Trafford plukker han ut Ruud van Nistelrooy som den beste.

– Ruud er den beste avslutteren jeg har spilt med. Alt var planlagt med han. Det var ikke snakk om å lukke øya for så og skyte. Jeg har aldri likt spisser som scorer flaksemål hele tiden. Selv har jeg aldri feiret et flaksemål. En gang mot Ipswich sendte jeg et innlegg til Quinton Fortune. Ballen havnet helt oppe i krysset. Jeg var rett og slett flau. Det var ikke meningen å score, sier Solskjær – og tilføyer:

– Men om noen var bedre til å avslutte enn meg? Nei. Ruud var bra, men ingen var bedre enn meg. (©NTB)