– Det er bare å gi opp hele denne sesongen. Det er kaos

TV 2s eksperter om kaossesongen:  – Kan ikke huske en mer vanvittig sesong.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Topplagene Leicester, Tottenham, Arsenal og Manchester City snublet alle denne Premier League-runden.

Førstnevnte spilte uavgjort mot West Bromwich, før Tottenham, Arsenal og City i tur og orden tapte for West Ham, Swansea og Liverpool.

– Kan ikke huske en mer vanvittig Premier League-sesong
Når i tillegg de fire lagene bak topp fire alle vinner sine kamper og de tre bunnlagene taper, da råder det komplette kaos. Både i ligaen og hos TV 2s Premier League-eksperter.

– Vi sitter her og skal konkludere. Hvem er favoritter til å rykke ned?. Hvem er favoritter til å vinne ligaen?. Hvordan blir topp fire?. Det er bare å gi opp denne sesongen her. For det skifter fra uke til uke og runde til runde. Det er kaos. Premier League er en herlig, men forunderlig liga, sier Petter Myhre i Premier League-studio etter sending.

Han får støtte av Trevor Morley.

– Ingenting er umulig denne sesongen her. Det er helt crazy. Jeg kan ikke huske at det har vært en mer vanvittig Premier League-sesong. Det er flott for de nøytrale med Leicester og Tottenham på topp. Jeg elsker å se på tabellen for den endrer seg hele tiden med tanke på hvem som ligger an til å vinne . Det er det som gjør den til verdens beste liga.

– Leicester rundens vinner
En ting kan de imidlertid konkludere med. Og det er at det er Leicester som kom best ut av denne midtukerunden.

– Etter 2-2 mot West Bromwich er det Leicester som sitter igjen som vinneren. De rykker jo fra med ett poeng, sier Myhre.

– De må ha en god følelse nå. For deres prestasjoner var heller ikke på topp. Og de trodde ikke på at de kunne vinne. De må være veldig fornøyde med disse resultatene, som er nesten typiske for Premier League denne sesongen, legger Morley til.

Manchester City så fryktinngytende ut i begynnelsen av sesongen, men med tre strake ligatap begynner det å se mørkt ut med tanke på ligagullet.

– Hvis man tenker at Manchester City vinner resten av kampene sine, ender de opp med 80 poeng. Det er vrient å vinne ligaen på 80 poeng. Men når det kommer en sånn runde som her, når tre av topplagene taper og et spiller uavgjort er det umulig å tippe hva som blir utfallet, sier Myhre.

Og legger til:

– Vi må slutte å konkludere. Vi må legge oss ned, som om vi er på Kon Tiki, og la oss flyte med og nyte innspurten, sier Myhre.