Fotballryktene: – Ronaldo og Ramos vil bort fra Real Madrid

Manchester United står klar med milliard-sjekkheftet etter at Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos har levert inn et ønske om å få forlate Real Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Martin Ødegaards treningssuser i videovinduet øverst.

I det Premier League-storlagene (og Bayern München) sviktet onsdag kveld blir (fansens) behov for nye spillere stadig større.

Så ryktebørsen koker videre.

Og ingen plass koker det mindre enn i Real Madrid. I alle fall ikke om man skal tro den Barcelona-vennlige avisen SPORT. De skriver at både Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos har bedt om å få forlate Madrid. SPORT siterer den spanske TV-kanalen Mega. Ronaldo skal ha kontaktet Real Madrid-president Florentino Perez allerede dagen etter helgens tap i byderbyet mot Atlético. Seier onsdag over Levante har neppe hjulpet nevneverdig.

Ifølge Daily Express har det vekket Manchester Uniteds interesse. Den engelske storklubben vurderer å bruke 115 millioner pund på å sikre seg de to, melder Fichajes. Etter dagens kurs tilsvarer det 1,4 milliarder kroner...

Florentino Perez har for øvrig blinket seg ut Juventus-trener Massimo Allegri som mannen til å erstatte Zinedine Zidane om klubben ikke vinner Champions League denne sesongen. Det er Gazzetta Dello Sport og AS som melder dette.

ANGREP OG FORSVAR: Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos feirer førstnevntes scoring mot Juventus i Champions League-semifinalen 2015.FOTO: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza
ANGREP OG FORSVAR: Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos feirer førstnevntes scoring mot Juventus i Champions League-semifinalen 2015.FOTO: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza Foto: Daniel Ochoa De Olza

Daily Mirror melder at Valencia ønsker å ansette Gary Neville som permanent trener, til tross for at det ikke bare har vært jubelstunder med Neville etter at han ble ansatt midlertidig.

Samtidig har Lionel Messi nok en gang forsikret en hjemlig avis om at han skal hjem til Argentina mot slutten av karrieren. Denne gangen El Grafico.

Manchester United får ikke tidligere Real Madrid-stjerne Gonzalo Higuain uten kamp. Ifølge Daily Star har Liverpool kastet seg inn i kampen om Napoli-spilleren som ifølge rapportene vil koste 750 millioner kroner. Chelsea er også interessert.

Til tross for 3-0 mot Manchester City onsdag mener tidligere Manchester United-spiller Rio Ferdinand at Liverpool-stallen ikke holder mål og at han ville erstattet hele bunten. Det skriver Daily Express.

Tyrkiske Fotomac melder at Liverpool følger nøye med på venstrebackene Caner Erkin (Fenerbahce) og Ismail Koybasi (Besiktas) med sikte på å erstatte Alberto Moreno. Erkin imponerte mest da de to lagene møttes nylig.

Chelsea vil også ha flere fra Italia. Ifølge The Times har London-klubben vært i kontakt med agenten til Romas Miralem Pjanic. Om ikke annet så har de fått det på det rene at Pjanic har en utkjøpsklausul på 31 millioner pund, altså 375 millioner kroner etter dagens kurs.

Midtbanen er et satsingsområde for Chelsea i sommer, og Italia er jaktmarkene. De vil også bytte Nemanja Matic mot Paul Pogba. I alle fall om man skal tro Daily Express.

Samme avis skriver at Manchester United og City kjemper om West Ham-midtstopper Angelo Ogbonna. 27-åringen har imponert for London-laget som og kan være med på å sikre forsvaret til ett av de to Manchester-lagene.