STORT UTVALG: Alle disse variantene av «pizzamel» får du nå kjøpt i butikken. Men utgjør det en forskjell når du baker pizza?
STORT UTVALG: Alle disse variantene av «pizzamel» får du nå kjøpt i butikken. Men utgjør det en forskjell når du baker pizza?

Derfor bør du bruke pizzamel når du lager hjemmelaget pizza – selv om det er dobbelt så dyrt

Matkontrollen har funnet ut hva som egentlig er forskjellen.

I mange år har vi bakt pizza med vanlig, siktet hvetemel. I melhyllen finner du nå flere forskjellige «pizzamel». På pakken står enten Tipo 0 eller Tipo 00. Disse meltypene er nesten dobbelt så dyre som vanlig, siktet hvetemel.Mindre skall i pizzameletNofimas baker André Løvaas er også trener for bakelandsslaget, og har lang erfaring fra bakerbransjen. Han forklarer at «pizzamel» i utgangspunktet er det samme produktet som vanlig, siktet hvetemel.- Meltypene er bare beh

Mer innhold fra TV 2