Pellegrini ber Liverpool-fansen om ikke å pipe på Sterling

– Jeg forstår ikke hvorfor de piper på ham, sier City-manageren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Liverpool - Manchester City på TV 2 Sport Premium onsdag kl 21.00.

Den mye omtalte overgangssagaen rundt Raheem Sterling tok slutt i fjor sommer da 21-åringen gikk fra Liverpool til Manchester City for svimlende 600 millioner kroner.

Søndag pep 30.000 Liverpool-supportere på Sterling hver gang kantspilleren var borti ballen under ligacupfinalen på Wembley. Og stemningen kommer ikke til å bli noe bedre under onsdagens møte på Anfield.

Var Kompanys herlige gest egentlig en strekk i forkledning?

Sammenligner med Milner
City-manager Manuel Pellegrini ser ikke poenget med pipingen.

– Jeg skjønner ikke hvorfor Liverpool-fansen piper på ham. Milner ble jo godt mottatt på Etihad i samme situasjon. Det ser ikke ut som Raheem bryr seg noe særlig om det. Jeg har ikke problemer med å stole på ham der, sier Pellegrini til Telegraph.

Chileneren sier videre at han likevel heller vil at pipingen kommer fra motstanderfansen enn deres egne fans.

– Det viktigste er likevel at Raheem og de andre spillerne føler støtte når de spiller mot sitt tidligere lag, for det er vanskelig for dem å gjøre det. Alle er heldigvis forberedt på å gjøre det uten problemer, sier han.

Og legger til:

– Spillere som ikke klarer å spille under vanskelige forhold kan aldri bli toppspillere.

Skadeskutt Liverpool
City kommer til Liverpool med styrket selvtillit etter straffeseieren på Wembley. Hjemmelaget på sin side, sliter med skader på søndagens stopperduo Mamadou Sakho og Lucas. Førstnevnte pådro seg en hodeskade søndag, mens Lucas sliter med en skade på en muskel.