PÅ TV 2: Wayne Rooney og Manchester United.
PÅ TV 2: Wayne Rooney og Manchester United. Foto: Paul Ellis

Nye premium-pakker fra TV 2

Les hvordan de nye fotballpakkene skrus sammen her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 lanserer nye pakker for kunder som vil se engelsk og norsk fotball.

De nye premiumpakkene er:

TV 2 Sport Premium – kr 449,- pr. mnd. (TV 2 Sumo kr 399,-)

TV 2 Sport og Film – kr 499,- pr. mnd. (TV 2 Sumo kr 449,-)

Hvorfor gjøres endringene?

TV 2 sikret seg Tippeligaen og en rekke andres sportsrettigheter når C Mores rettighetspakke ble kjøpt sommeren 2015. Sammen med engelsk fotball utgjør det hele 7 ulike pakker i markedet – noe som blir uoversiktlig. Sammenslåingen av sportspakkene vil bidra til et mer oversiktlig tilbud i markedet, og gjør at vi nå kan tilby et samlet sportsprodukt til en lavere pris.

Totalprisen for sportspakkene TV 2 Sport Premium og C More Sport har tidligere vært kr 549,- og fra 1. mars vil et samlet sportsprodukt TV 2 Sport Premium koste kr 449,-.

Jeg er kun interessert i å følge mitt tippeligalag og ønsker ikke engelsk fotball. Hvorfor må jeg ha en større og dyrere pakke? /

Hvorfor må jeg betale for dyre sportsrettigheter som jeg ikke er interessert i å se? /

Jeg har vært abonnent i mange år for å se Premier League, og er ikke interessert i annen sport. Hvilket tilbud har TV 2 til meg?

Erfaringer fra fjoråret samt undersøkelser viser at det er et behov for færre pakker, og at det er stor sammenfallende interesse for Premier League og Tippeligaen. TV 2 ønsker derfor å redusere antall pakker og få et enklere tilbud i markedet- som lettere lar seg kommunisere. Noen kunder vil få en lavere totalpris – mens andre vil oppleve en prisøkning.

Den nye pakken TV 2 Sport Premium vil gi abonnentene et bredt sportsprodukt til en lavere pris – kr 449,- pr mnd.

TV 2 har kun igjen en sesong av Tippeligaen. Hvorfor velger TV 2 å slå sammen PL og TL nå?

Kjøpet av C Mores sportsrettigheter, deriblant Tippeligaen, ble først klar 1. juli i fjor, og siden vi da allerede var godt i gang med Tippeliga-sesongen 2015 – ønsket man ikke å gjøre endringer i pakkene. Inntil nå har TV 2 tilbudt to ulike premium sportspakker, noe som er uoversiktlig og lite hensiktsmessig. Vi har derfor valgt å samle våre sportspakker i en pakke.

Vil det tilbys TVE-løsning / Vil abonnentene få tilgang til produktene på alle skjermer?

Som abonnent på TV 2 Sport Premium og TV 2 Film og Sport - får du fortsatt tilgang til å se alle kampene fra Tippeligaen og OBOS-ligaen, samt SHL-hockey og tennistilbudet fra C More-kanalene på alle skjermer.

Når det gjelder engelsk fotball og tilgang til flere skjermer enn de lineære tv-kanalene, jobbes det med ulike løsninger. Så snart det blir noe klart – vil abonnentene få informasjon om dette.

Film- og serie-innholdet fra C More vil fortsatt være tilgjengelig på alle skjermer for abonnenter med dette tilbudet («C More Film & Serier» og «TV 2 Sport og Film»).

Jeg har kun C More Sport med Tippeligaen/TV 2 Sport Premium med Premier League fra tidligere. Når får jeg tilgang til hele pakken? Og fra når gjelder den nye prisen?

Her vil det være variasjoner mellom de ulike tv-leverandørene. Kontakt din tv-leverandør for mer informasjon.

Hos noen tv-leverandører vil abonnenter som fra tidligere har en av pakkene få tilgang til den sammenslåtte pakken «TV 2 Sport Premium» fra 1. mars. Det vil si tilgang til både norsk og engelsk fotball – samt mye mer sport.

Prisjusteringen vil gjøres innen august, og vil variere fra de ulike tv-leverandørene.

TV 2 har rettigheter til Tippeligaen ut 2016. Hva skjer med sportstilbudet og prisen etter sesongslutt? Vil prisen reduseres?

Rettigheter, tilbud, pakker og priser evalueres løpende og vi jobber kontinuerlig med å tilby det mest attraktivt sportsprodukt for våre kunder.

Jeg er eksisterende kunde. Hva skjer med meg og min pris?

Dette gjelder bare nye kunder. Eksisterende kunder vil ikke oppleve en prisøkning i første omgang. Det er de som kjøper Tippeligaen eller Premier League etter 1. mars som vil oppleve en prisøkning i denne omgang. De som har tilgang nå vil stå på samme nivå fremover.