Blogger og toppidrettsutøver Felix Baldauf: – Jeg liker å vise meg fram

Toppidrettsutøver Felix Baldauf (21) er glad i oppmerksomhet og deler gjerne sin historie i den nye sesongen av «Bloggerne».

Bryter, toppidrettsutøver og blogger, Felix Baldauf (21), er ny i TV 2 Livsstil-serien «Bloggerne»

– Jeg er veldig åpen og morsom. Jeg liker å vise meg frem og jeg liker oppmerksomhet, sier en åpen og ærlig Felix til TV 2.

– Lar ikke Ferrarien stå i garasjen

Felix legger ikke skjul på noe.

– Jeg lar ikke «Ferrarien» stå i garasjen.

På bloggen deler han treningstips og gir leserne et innblikk i hverdagen som toppidrettsutøver.

– Målet mitt er å bli olympisk mester, eller jeg skal bli olympisk mester,

Felix Baldauf ser du i «Bloggerne» på TV 2 Livsstil.

Har fulgt med på serien

Ekteparet Louise Angelica og John Arne Riise er to av bloggerne som også blir fulgt av TV-teamet.

Begge har sett mye på TV 2 Livsstil-serien i forkant, og siden begge driver en blogg var det naturlig for paret å takke ja til å bli med.

– Vi er et team, og jeg skjønte ganske tidlig at hun kom til å være med på Bloggerne, så jeg tenkte at siden jeg også blogger så kom vi til å bli et bra team, sier Riise til TV 2.

John Arne: – Vi har fått litt pepper fra forskjellig hold

Mye selvironi

Etter at det ble kjent at paret velger å dele sitt privatliv på TV-skjermen har de fått blandede tilbakemeldinger.

– Vi har fått litt pepper fra forskjellige hold, men jeg ser frem til det, Jeg har mye selvironi og tar ikke meg selv så høytidelig, sier han lurt.

Han tror folk vil bli overrasket over hvor lite glamorøst hverdagsliv de har.

– Jeg tror folk har et syn på meg og Louise og vårt liv at det er så veldig glamorøst. Det tror jeg folk fort vil se at det er det ikke, sier paret.

Store kontraster

Sophie Elise Isachsen har vært med i serien i flere år. 22-åringen mener selv at hun har forandret seg enormt fra hun første gang var på TV-skjermen.

– Bare fra første gang vi filmet Bloggerne så er det totalt annerledes. Jeg er heldig som har fått de årene i et arkiv. Når jeg ser tilbake på hvordan jeg oppførte meg og hvordan jeg så ut, sier hun til TV 2.

Kristin Gjelsvik: – Det blir mye krangling med Dennis

TV har blitt hverdagen

I første sesong var hun på jenterommet hjemme hos familien i Harstad. Nå er TV og blogging blitt en del av det daglige livet.

– Da hadde jeg ikke opplevd en tiendedel av det jeg har nå. Så det er faktisk helt sykt den reisen jeg har hatt siden vi starta. Jeg kjenner ikke til så mye annet. Det er dette som er hverdagen min, sier Isachsen.

Hun gleder seg til å vise hvordan livet har blitt.

– Jeg har jo vokst litt på det året jeg har hatt pause fra å filme. Det har skjedd mye og jeg har blitt mye mer «working woman» enn det jeg var før.

Dramafylt

Likevel er det ikke bare en glade dager hjemme hos 22-åringen. Hun innrømmer at det også er enkelte ting hun gruer seg til å dele med seerne.

– Det har jo vært mer dramafylt i denne filmeperioden her enn det har vært før. Det er litt personlige ting som kan være vanskelig å vise, avslører hun.

Hun innrømmer at det koster å dele livet i TV-serien.

– Man mister privatlivet som man hadde før. Man kan ikke møte noen for første gang fordi folk har jo allerede sett meg før. Men jeg tenker at det også er litt hyggelig for jeg har venner overalt.

Se videoer av alle bloggerne under!

Se Bloggerne-premieren, på TV 2 Livsstil, mandag klokken 21.30.