BURSDAGSGUTT: Justin Bieber på Grammy Awards i februar i år. Foto: Danny Moloshok/Reuters/NTB Scanpix
BURSDAGSGUTT: Justin Bieber på Grammy Awards i februar i år. Foto: Danny Moloshok/Reuters/NTB Scanpix Foto: Danny Moloshok

Slik feirer fansen Justin Biebers bursdag

Justin Bieber fyller 22 år i dag.

1. mars har popstjernen Justin Bieber bursdag. Ungpikeidolet fyller 22 år, og det blir selvfølgelig markert av fansen i sosiale medier.

Belieberne overøser bursdagsgutten med gratulasjoner på Instagram og Twitter, og flere benytter anledningen til å mimre tilbake til da karrièren hans først startet.

Søt hilsen fra manageren

Mye har skjedd i Biebers liv siden han ble kjent i en alder av 13 år. Sangvideoene han hadde delt på Youtube ble oppdaget av manageren Scooter Braun (34), og det tok ikke lang tid før Braun tilbød unggutten platekontrakt.

Bieber slo gjennom som verdensstjerne med låten «Baby» i 2010, da han var kun 16 år. Etter den tid har han gitt ut fire album, solgt over 75 millioner plater og vært på to verdensturneer.

Braun er fortsatt Biebers manager den dag i dag, og på Instagram har han delt en rørende hilsen til sin stjerneartist.

– En av de største opplevelsene i livet mitt er vennskapet og båndet jeg har med den unge mannen i dette bildet. JB, takk for at jeg får være vitne til din reise. Jeg vil alltid kalle deg en venn, en bror og min familie. Jeg er så stolt av deg, skriver Braun på Instagram.

Får hilsen fra venninnen

Happy Bday J Biebs

Et bilde publisert av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Popstjernen Miley Cyrus gratulerer Justin Bieber med et helt spesielt bilde. «Gratulerer med dagen J Biebs», skriver Cyrus på Instagram.

Her har hun lagt ut et portrett av ansiktene til de to stjernene klistret sammen på midten, og sannelig er de ganske like også!

Feiret i helgen

I helgen feiret Bieber bursdagen sin på forskudd, og på festen hadde han invitert to av kvinnene som han har datet i det siste.

Både kjendisdatteren Hailey Baldwin (19) og Kourtney Kardashian (36) festet med resten av Biebers venner.

Det gikk rykter om at Bieber og Kardashian-søsteren var et par i desember, mens en måned senere delte Bieber et kyssebilde av seg selv og Baldwin.

Stor formue

I anledning Biebers 22-årsdag, har Time regnet seg frem til hans formue.

Ifølge det amerikanske magasinet har Bieber en formue på 200 millioner dollar. Unggutten tjener mellom 60 og 80 millioner dollar hvert år.

Dette året blir nok også et godt år for Bieber. Hans nye album «Purpose» har toppet hitlistene verden over, og i mars legger han ut på verdensturné.

I september kommer Bieber tilbake til Norge for å holde to konserter i forbindelse med verdensturneen «Purpose World Tour».