NEI: Kylie Minogue vil ikke ha noe av at Kylie Jenner skal få markedsføre seg som kun Kylie. FOTO: Stella Pictures
NEI: Kylie Minogue vil ikke ha noe av at Kylie Jenner skal få markedsføre seg som kun Kylie. FOTO: Stella Pictures

Kylie til frontalangrep på Kylie – full krig mellom navnesøstrene

Det finnes bare én Kylie ifølge den australske popstjernen selv, og hun er ikke med i realityserien The Kardashians.

Den populære realitystjernen Kylie Jenner (18) fra «Keeping up with the Kardashians», blir sett på som direkte uviktig og av liten betydning av popstjernen Kylie Minogue (47).

Jenner søkte nylig om å få ta patent på varemerket «KYLIE» i USA. Det fikk popdivaen til å tenne på alle plugger, ifølge BuzzFeed.

Minogue, som i en årrekke har gått under navnet Kylie som artist, og som har både parfymer, kremer og diverse kroppspleieprodukter, for ikke å snakke om musikkinnspillinger, album, klær og annet med navnet Kylie på, har levert inn en femtensiders klage på sin navnesøsters forsøk på å bruke fornavnet sitt på liknende produkter.

Lite flatterende for Jenner

I protesten mot Jenners søknad om patent, ble det brukt lite flatterende beskrivelser av Kardashian-søsteren.

«Søkeren er en bedrift tilknyttet Kylie Jenner, en 2015 hjemmeskolert avgangselev fra Laurel Springs School i Ojai, California» starter de beskrivelsen av Jenner med før de fortsetter:

«Fru Jenner er en sekundær TV-personlighet som dukker opp i TV-serien «Keeping up with the Kardashians», som støtte til karakterene som er Jenners halvsøstre, Kim, Khloe og Kourtney Kardashian (altså The Kardashians)» skriver Minogues advokater.

I protesten sin skriver også Minogues advokater at Jenner «er aktiv på sosiale medier hvor hennes fotografiske ekshibisjonisme og kontroversielle bilder har fått kritikk fra både bevegelseshemmede og afroamerikanske miljøer.»

Skryteliste

Klagen Kylie Minogue har levert inn via advokater inneholder også en liste med ting den australske artisten har oppnådd.

Over et titalls punkter lister de opp alle ting med navnet Kylie på, og beskriver Minogue slik:

«Internasjonalt anerkjent artist, menneskrerettsforkjemper og brystkreftaktivist...kjent over hele verden som Kylie»

De nevner også at Minogue har eid nettstedet Kylie.com siden 1996, at hun har vært i underholdningsbransjen under navnet Kylie siden 1979 og at hun har solgt til gull i USA og har solgt over 80 millioner skiver totalt.

Om søknaden vil gå igjennom, er ennå ikke klart.

Men Minogue har nok ikke tenkt til å gi seg i første omgang, ser det ut til.