Slik lager du fritert sukkerbrød à la Top Chef
Hvorfor ikke tilføre middagen noe søtt og sprøtt?
I mandagens Top Chef lager Kim Daniel Mikalsen (35) et sprøtt og søtt fritert sukkerbrød som tilbehør når kokkene får i oppgave å lage en rett med innvoller.
Brødet får glimrende tilbakemeldinger av programmets tre dommere.
Få oppskriften på Kim Daniels sukkerbrød nedenfor!
Du trenger:
- 100 g smeltet smør
- 150 g sukker
- 2 egg
- 175 g hvetemel
- 1 ts vaniljesukker
- 1/2 ts bakepulver
- 0,5 ts natron
- 1 ss malt kardemomme
- 1,5 dl kulturmelk
Slik gjør du:
Alt røres sammen til en halvtykk røre, røren friteres på 165 grader til gyldenbrun på begge sider.
- Se Top Chef mandager klokken 20.00 på TV 2.
Artikkelen er oppdatert