LONDON: Er du en kløpper i å ta selfier foran kjente monumenter og turistattraksjoner? Da bør du søke jobb i Netflix. FOTO: SCANPIX/DOMINIC LAPINSKI
LONDON: Er du en kløpper i å ta selfier foran kjente monumenter og turistattraksjoner? Da bør du søke jobb i Netflix. FOTO: SCANPIX/DOMINIC LAPINSKI Foto: Dominic Lipinski

Glad i å reise? Nå kan du få drømmejobben hos Netflix

Få betalt nesten 20.000 i uka for noe du sikkert allerede gjør.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne nyheten fra strømmegiganten slår definitivt #NetflixAndChill.

Nå kan du nemlig søke om å bli Netflix' neste reisende fotograf, som blir sendt av selskapet til ulike destinasjoner i Europa.

Her blir man en del av seks såkalte «Grammasters», som skal reise til ulike destinasjoner for å ta bilder av ikoniske film- og tv-locations.

Grei ukelønn

For å søke stillingen må du være minst 21 år, og selvsagt ha tilgang til både smarttelefon og Instagram.

Søkeprosessen innebærer simpelthen å poste et bilde på Instagram med hashtaggen «Grammasters3», som på en eller annen måte viser at du passer til jobben.

Og hva med lønnen for å reise på gratis ferie? 2000 dollar i uka, altså rundt 18.000 norske kroner, tilbyr Netflix til den heldige som blir ansatt.

Også to ganger før har Netflix, som startet sin strømmetjeneste i 2007, utlyst den samme stillingen. En av dem som vant var amerikanske Arielle Vey, som blant annet besøkte innspillingsstedet til den populære tv-serien Dexter.

Hard konkurranse

Å reise og legge ut bilder på Instagram er noe mange unge allerede gjør, og det er tydelig at mange er svært interesserte i å kunne tjene penger på hobbyen.

Det er nemlig allerede over 50.000 som har tagget sine reisebilder på Instagram.

Her kan du se noen av de allerede innsendte bidragene, noen av dem viser til og med frem vår egen, norske natur: