Seier til Rangers etter Zucca-scoring

New York Rangers sikret en knepen 2-1 seier mot Columbus Blue Jackets tirsdag. Mats Zuccarello sørget for en god start for hjemmelaget da han satte inn kampens første mål.

SØRGET FOR LEDELSE: Mats Zuccarello (36) feirer med lagkameratene etter å ha scoret under første periode mot Columbus Blue Jackets. FOTO: AP Photo/Frank Franklin II Foto: Frank Franklin Ii

Nordmannens scoring kom 17 minutter ut i første periode, etter pasning fra Dan Boyle. Zuccarello snek seg inn fra bak mållinjen og satte pucken elegant i nettet.

Ledelsen til holdt fram til tre minutter ut i tredje periode, da Cam Atkinson scoret for gjestene fra Columbus.

Det så lenge ut til at kampen kunne gå mot uavgjort og forlengelse, men under tre minutter før slutt avgjorde Derek Stepan kampen for Rangers etter pasning fra Ryan McDonagh.

Zuccarello, som var på isen i 21.18 minutter i tirsdagens kamp, har nå scoret 21 mål for New York-laget denne sesongen.

Rangers ligger fortsatt på andre plass i sin divisjon i NHLs østre avdeling. (NTB)