Ble førstemann ut av Robinson: – Det har vært ekstremt dårlig stemning

Marianne måtte pakke sakene og forlate Robinsonekspedisjonen allerede etter det første øyrådet – det syntes hun var helt greit.

Marianne ble den aller første deltakeren som måtte forlate Robinsonekspedisjonen på TV 2.

Godt fornøyd

I øyrådet fikk hun flest stemmer, men var godt fornøyd, likevel.

– Det var en kjempeopplevelse. Den var kort, men var lærerik og interessant, forteller hun til TV 2 rett etter utstemmingen.

Uten mat i fire dager

Mens lag Nord, med Flemming i spissen, klarte å lage ild i løpet av kort tid, har lag Sør ennå ikke klart å få fyr på bålet og har derfor måttet gå uten mat i flere dager. Den gnagende sulten ble til slutt for mye for Marianne.

– Det var veldig tungt å ikke kunne spise noen ting på fire dager, og det er vanskelig å forstå hvis man ikke har opplevd det selv.

Se intervjuet som ikke er vist på TV øverst i saken

– Jeg var litt naiv

I intervjuet med TV 2 som er gjort rett etter utstemmingen i øyrådet, innrømmer Marianne at hun ikke var helt klar over hva hun begikk seg ut på da hun meldte seg på Robinsonekspedisjonen.

– Jeg var litt naiv, men det er ganske tøft. De som er igjen i gruppa er kjempeflinke og tøffe.

Her får Marianne beskjed om at hun må forlate Robinsonøya

Dårlig stemning

Marianne forteller også at stemningen i gruppa har vært litt «nede» ettersom de verken har klart å tenne ild eller vunnet en konkurranse.

– Det hadde vært ekstremt dårlig stemning i gruppa på grunn av sult og dårlig søvn, og det har vært mange som har hatt lyst til å reise hjem. Da vi tapte konkurransen skjønte vi at én måtte hjem, og jeg er vel den som har dårligst med ferdigheter som er relevante for veien framover, forteller hun til TV 2.

Frustrert

I øyrådet valgte Marianne å legge sin stemme på Tone, lagets eldste person.

– Tone er kanskje den i gruppa som nok går folk litt på nervene for tiden, og jeg synes det er forferdelig kjedelig å snakke stygt om noen, for det liker jeg ikke, men... Det er litt frustrerende til tider. Hun har mange meninger som hun deler på veldig upassende tider, forteller Marianne til TV 2.

Riktig avgjørelse

Likevel mener Marianne at de andre i gruppa tok det riktige valget da de stemte henne ut av konkurransen.

– Jeg er det svakeste leddet i denne gruppa, derfor er det helt riktig at det er jeg stikker først, avslutter Marianne før hun drar til hotellet for å få i seg litt mat.

Gikk du glipp av episoden? Se den her (krever innlogging)