FESTET SAMMEN: Ifølge US Weekly, festet både Kourtney Kardashian, Justin Bieber og Haailey Baldwin sammen på Biebers 22. års-party i Bel Air, Los Angeles. FOTO: Scanpix
FESTET SAMMEN: Ifølge US Weekly, festet både Kourtney Kardashian, Justin Bieber og Haailey Baldwin sammen på Biebers 22. års-party i Bel Air, Los Angeles. FOTO: Scanpix

Bieber feiret bursdagen med to av kvinnene han har datet i det siste

I helgen feiret Justin Bieber sin egen 22. års dag med både Kourtney Kardashian og Hailey Baldwin til stede, ifølge amerikanske medier.

I desember i fjor gikk ryktene om at popstjernen Justin Bieber (21) datet den eldste av Kardanshian-søstrene, Kourtney (36).

Trebarnsmoren ble linket til Bieber da de festet sammen, og da de ifølge TMZ hang sammen på hotellet Bieber bodde på helt til klokken fire om morgenen.

Ryktene gikk også i oktober da de to ble sett da de forlot et utested sammen.

Senere i desember 2015 ble tenåringsidolet linket til kjendisdatteren Hailey Baldwin (19), da de festet sammen og til slutt sto og kysset på dansegulvet i Sint Barthélemy i Karibien.

Festet sammen

Hvor seriøse datene til den populære unggutten har vært er det ingen som vet. Men hverken Bladwin eller Kardashian har problemer med at den andre er tilstede, for begge stilte opp på fest for å feire Justins bursdag sist helg, skriver US Weekly.

I'm still laughing...

Et bilde publisert av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Selv om gjestene ble bedt om ikke å ta bilder, ble de samtidig oppfordret til å tagge bildene sine med #JB22, ifølge nettstedet. Mens Kourtney Kardashian la ut et par bilder fra festen, har ikke Hailey Baldwin lagt ut noen der i fra på sin Instagram-konto.

Til stede på festen var flere av Biebers nære venner, inkludert de to omtalte jentene han har datet, samt Puff Daddy som visst ga Justin en jakke.

«Måtte gi min lillebror den offisielle Bad Boy jakken til bursdagen hans» skrev Daddy som kommentar på sin egen Instagram.

Kourtney Kardashian tok bilder med vennene sine, og vennen Alfredo Flores la ut både bursdagssang og bilder med Bieber og guttene.

Mogul talk... #JB22 #BlessUp

Et bilde publisert av Ambitous. Creative. Unbounded. (@terrencereche)

🎂🎉📽 #JB22

En video publisert av Alfredo Flores (@alfredoflores)

When you catch the Holy Birthday feels real quick 😂😂 #JB22 | @justinbieber @poobear @sammy 🎥: @taylorcutfilms #rp

En video publisert av Alfredo Flores (@alfredoflores)

Happy Early Birthday JB! Love you bro #JB22

Et bilde publisert av Alfredo Flores (@alfredoflores)

Bieber feiret 22-årsdagen sin på forhånd. Han har egentlig bursdag 1. mars.

All growns up. Happy bday @justinbieber. Love yah buddy. @justinbieber @yael #jb22

Et bilde publisert av Scooter Braun (@scooterbraun)

About last night. #squad #jb22

Et bilde publisert av Scooter Braun (@scooterbraun)

@genevievediem: P DIDDY x J.B #jb22

En video publisert av Justin Bieber Updates™ (@justinbiebertracker)