Elabdellaoui ble ligamester

Omar Elabdellaoui tok sitt andre seriegull på to sesonger med Olympiakos.

SUKSESS: Omar Elabdellaoui, her fra en Mesterliga-kamp mot Bayern München, ble søndag seriemester med Olympiakos. (AP Photo/Kerstin Joensson) Foto: Kerstin Joensson

Omar Elabdellaouis klubb Olympiakos sikret seg ligatittelen i gresk fotball seks runder før slutt. Det er klubbens 43. seriemesterskap.

Det ble sikret med 3-0-seier over Veroia på hjemmebane søndag. Med 67 poeng har den greske klubben 18 poeng ned til nærmeste rival AEK. Klubben står med 22 seire, en uavgjort og kun ett tap etter 24 kamper.

Søndag sendte lagkaptein Davis Fuster hjemmelaget foran etter 19 minutter. Etter 65 minutter doblet han ledelsen, før Alan Pulido fastsatte resultatet til 3-0 etter 83 minutter. Fuster var involvert også i det målet.

Olympiakos er mester for 18. gang på de 20 siste sesongene, men aldri tidligere har klubben kunnet feire allerede i februar. Laget reiste seg raskt etter sin skuffende europaligaexit mot Anderlecht.

– Vi er henrykt. Olympiakos er uten tvil det beste laget i serien, og å sikre gullet tidligere enn noen gang før er spesielt, sa trener Marco Silva.

– Vårt neste mål er å vinne cupen også. Det blir vanskelig, men vi vet at vi kan greie det. (©NTB)