Spurs tettet luken til Leicester

Tottenham snudde kampen mot Swansea på mesterlig vis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tottenham - Swansea 2-1:

Hjemmelaget Tottenham måtte ha tre poeng for å holde tritt med Leicester, som ligger på toppen av tabellen.

På hjemmebane stanget Tottenham lenge, men Spurs snudde kampen etter Alberto Paloschis ledermål i før pause. Innbytter Nacer Chadli og Danny Rose scoret begge målene for de hvite i 2-1 seieren.

Det betyr at Tottenham ligger på andreplass, to poeng bak Leicester. Ettersom Arsenal tapte for Manchester United er det tre poeng ned til rivalen på tredjeplass.

Se Spurs' mesterlige snuoperasjon øverst i saken!

Sjokkerte Spurs

Det skjedde masse i åpningsminuttene. Allerede etter tre minutter kunne Gylfi Sigurdsson ha straffet gamle lagkamerater. Angriperen fikk til en god avslutning på Alberto Paloschis innlegg, men Hugo Lloris vartet opp med en fantastisk redning.

To minutter senere fikk Harry Kane ballen inne i sekstenmeteren. Den sentret han ut til Danny Rose som slo ballen inn foran mål. Erik Lamela fikk avsluttet, men ballen gikk over mål. En enorm sjanse.

I det ellevte minutt slo Eriksen ballen inn i feltet fra høyre. På første stolpe stod Kane og fikk til en avslutning, men Lukas Fabianski hindret scoring.

Bortelaget fikk corner i det 19. minutt. En lur variant endte opp hos Angel Rangel. Backen sendte i vei et skudd som gikk via Jack Cork og endte opp i beina til Paloschi. Alene med keeper var spissen nådeløs og klinte ballen opp i vinkelen.

Spurs presset på for en utligning og var nærmest på overtid av omgangen. Rose fant Eric Dier inne foran mål. 22-åringens avslutning var knallhard, men Fabianski leverte en ny fantastisk redning.

Snudde kampen

Tottenham virket giftigere etter pause og var nære utligning da Christian Eriksen klinte til på et frispark åtte minutter ut i omgangen. Dessverre for Spurs fikk Fabianski avverget på streken.

Men Tottenham fikk scoringen sin. Skuddet fra Kyle Walker i det 70. minutt ble styrt i mål av innbytteren Nacer Chadli.

Hjemmelaget dominerte kampen totalt og skapte flere sjanser. Swansea fikk klarert corneren etter 77. minutter, men Danny Rose klinte til på returen og sendte ballen i mål. En fin scoring.

Dermed vant Tottenham kampen 2-1.