Brukte fire minutter på å score like mange Premier League-mål som Falcao

Marcus Rashford (18) er den nye helten i Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United - Arsenal 3-2:

18 år gamle Marcus Rashford har vært Manchester Uniteds best gjemte hemmelighet.

For til tross for at han er blitt såpass gammel som 18 år, så har ikke Louis van Gaal vurdert ham som noe alternativ når Manchester United har manglet angrepsspillere.

Da han endelig slapp unggutten til mot FC Midtjylland torsdag, takket han for tilliten med å score to ganger i andre omgang da Manchester United avanserte i Europaligaen.

To mål på fire minutter
Det var nok til at van Gaal ga Rashford muligheten fra start mot Arsenal.

Og ungt pågangsmot og selvtillit kan være verdifulle egenskaper når forventningene er små.

To ganger på fire minutter utnyttet Rashford at Arsenals forsvar åpenbart trodde at Manchester United ikke hadde mye å true dem med.

I løpet av to minutter i sin Premier League-debut hadde Rashford scoret like mange mål som Radamel Falcao scoret i løpet av en hel sesong for Manchester United.

En ny helt var født i «Drømmenes teater».

– Det er utrolig. Når du er 18 år og kommer inn slik. Jeg kan skjønne at han gjorde det på torsdag mot Midtjylland, for du kommer inn og har null press på deg. Men den andre kampen er alltid vanskeligere, og han spilte en veldig god kamp. Han gjorde det jeg ba ham om. Han scoret igjen. Han har fire mål på to kamper. Det er et målsnitt du ikke ser så ofte, skryter Louis van Gaal etter kampen.

Welbeck scoret igjen
Den tidligere Manchester United-angriperen Danny Welbeck vendte «hjem» til Old Trafford og sendte gamleklubben ut av FA-cupen forrige sesong.

Fem minutter før pause scoret han igjen på sin tidligere hjemmebane.

Men Rashford kan mer enn å score mål.

Da Arsenal jaktet på et utligningsmål, fikk han all den tid han ville til å servere Ander Herrera. Spanjolens skudd gikk i brystkassen på Laurent Koscielny, som satte Petr Cech helt ut av spill.

Mesut Özil laget litt spenning da han reduserte til 2-3 like etter. Men The Gunners klarte aldri å true målet til de Gea igjen.

– Jeg er veldig glad. For det er en viktig seier. Vi slår Arsenal, som i mine øyne er et av de beste lagene i Premier League, sier van Gaal.

Arsenal sakker dermed akterut i gullkampen i Premier League. De er nå fem poeng bak Leicester, som har et mye lettere program igjen.

- Her er det full komi-kveld!