ALVORLIGE SKADER: En mann er sendt til sykehus med alvorlige stikkskader i magen etter et slagsmål i Steinkjer sentrum. En annen mann er pågrepet i saken.
Foto: Thomas Jergel / NTB scanpix
ALVORLIGE SKADER: En mann er sendt til sykehus med alvorlige stikkskader i magen etter et slagsmål i Steinkjer sentrum. En annen mann er pågrepet i saken. Foto: Thomas Jergel / NTB scanpix Foto: Thomas Jergel

Mann til sykehus med alvorlige stikkskader

En mann er sendt til sykehus med alvorlige stikkskader i magen etter et slagsmål i Steinkjer sentrum. En annen mann er pågrepet etter hendelsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Politiet i Nord-Trøndelag fikk melding om slåssing i Steinkjer klokken 23.10 lørdag kveld. Én person ble liggende igjen, mens en annen stakk av fra stedet.

Den skadde er innlagt på sykehuset i Levanger med alvorlige skader, men tilstanden er stabil. Det dreier seg om stikkskader i magen med et ukjent redskap, opplyser politiet via Twitter.

En person ble pågrepet klokken 23.39 og siktet for forholdet. Ifølge Trønder-Avisa er begge de involverte menn.

Ifølge vitner avisen har snakket med, har voldshendelsen skjedd på et fortau på Nordisa i Steinkjer sentrum. Bakgrunnen for episoden er ikke kjent.

– Vi kjenner ikke alle detaljene ennå, sier operasjonsleder Stig Rune Sagen i Trøndelag politidistrikt til Trønder-Avisa.

(NTB)