TOK FYR: Tre personer er sendt til sykehus etter en frontkollisjon på E6 ved Moss lufthavn Rygge i Østfold lørdag kveld. Foto: Tor Aage Hansen
TOK FYR: Tre personer er sendt til sykehus etter en frontkollisjon på E6 ved Moss lufthavn Rygge i Østfold lørdag kveld. Foto: Tor Aage Hansen

Tre skadd i frontkollisjon

Kvart på ti lørdag kveld meldte politiet om en bil som kjørte i feil kjøreretning på E6. To minutter senere smalt det.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Like før klokken 22 lørdag kveld meldte politiet i Østfold på Twitter at tre personer var skadd etter en bilbrann.

Det viste seg etterhvert at det dreide seg om en frontkollisjon, der den ene bilen tok fyr etter sammenstøtet. Ulykken skjedde på E6 like ved Moss lufthavn Rygge.

– Den ene bilen har kjørt i feil kjøreretning og har frontkollidert med en annen bil, sier operasjonsleder Tom Sandberg i Øst politidistrikt avdeling Østfold til TV 2.

– Kom bilen over i feil kjørebane?

– Nei, den har kjørt i feil kjøreretning, sier Sandberg til TV 2.

Advarte mot bilen

Klokken 21.45 advarte politiet på twitter om en bil som kjørte feil vei på E6. Bare to minutter senere meldte de at frontkollisjonen var et faktum.

En person er alvorlig skadd, mens to har moderate skader.

– To personer er kjørt til sykehus i Sarpsborg med moderate skader, mens en alvorlig skadd person er kjørt til Ullevål, sier operasjonslederen.

Politi og brannvesen jobbet lørdag kveld på stedet for å slukke brannen i den ene bilen, samt foreta åstedsundersøkelser.

E6 ble stengt i begge retninger ved Jonstenkrysset.