REUNION: Flere av skuespillerne fra 90-tallsserien «7th Heaven» var samlet da Jessica Biel åpnet sin nye restaurant i Los Angeles fredag. FOTO: Beverley Mitchell/Instagram
REUNION: Flere av skuespillerne fra 90-tallsserien «7th Heaven» var samlet da Jessica Biel åpnet sin nye restaurant i Los Angeles fredag. FOTO: Beverley Mitchell/Instagram

Kjenner du igjen 90-tallsstjernene fra TV 2-serien?

Fansen er trolig i den syvende himmel etter at de oppdaget dette bildet.

Ikke helt uventet valgte noen kjente Hollywood-personligheter å støtte superstjernen Jessica Biel da hun åpnet sin nye restaurant i West Hollywood fredag.

Men i tillegg til å feire den nyåpnede restauranten, som har fått navnet «Au Fudge», ble det også tid til en aldri så liten reunion. Det viste seg nemlig at hele fire av Biels skuespillerkolleger fra tv-serien «7th Heaven» valgte å stikke innom.

Øyeblikket måtte selvfølgelig foreviges, og nå har Beverley Mitchell delt bildet på Instagram – til glede for fansen av tv-serien, som gikk sin seiersgang på 1990- og 2000-tallet.

– Så gøy å støtte jenta vår Jessica Biel på lanseringen av hennes fantastiske nye restaurant «Au Fudge»! Elsker disse menneskene som familie! skriver skuespilleren og legger til et lite utvalg emneknagger.

I tillegg til Biel og Mitchell, er også Barry Watson, Mackenzie Rosman og Cathrine Hicks til stede på bildet. Skal vi dømme ut i fra smilene, tyder mye på at alle fem storkoste seg i hverandres selskap.

Glimret med sitt fravær

Amerikansk presse har også kastet seg over den lille sammenkomsten. Men som US Weekly påpeker, er det slettes ikke alle som er til stede.

Biel, Mitchell, Rosman og Watson spilte alle i søsken i tv-serien om prestefamilien Camden, men de tre siste barna i familien, David Gallagher, Lorenzo Brino og Nikolas Brino, mangler.

Moren Cathrine Hicks er riktignok på plass, men Stephen Collins, som spilte Eric Camden, glimrer med sitt fravær. Eric Camden var familiens far, og pastor i den fiktive byen Glenoak, i den populære tv-serien.

Innrømmet overgrep

Collins fikk mye oppmerksomhet i 2014 da han innrømmet overfor sin fraskilte kone at han hadde forgrepet seg på barn. Ekskona tok opp tilståelsen, som senere ble publisert av nettstedet TMZ. Collins er imidlertid ikke blitt tiltalt.

«7th Heaven» hadde premiere i 1996 og den siste episoden ble sendt 11 år senere. Serien ble sendt på TV 2 i årevis, før TVNorge overtok rettighetene. «7th Heaven» sendes fortsatt i reprise i en rekke land.