ENDTE GODT: Hunden Nova ble stjålet torsdag ettermiddag, i dag ble chihuahuaen levert tilbake. Foto: Privat
ENDTE GODT: Hunden Nova ble stjålet torsdag ettermiddag, i dag ble chihuahuaen levert tilbake. Foto: Privat

Tyvene fikk kalde føtter og leverte Nova (5 mnd) tilbake

Den lille chihuahuaen ble meldt stjålet torsdag ettermiddag. I ettermiddag ble bur og hund satt tilbake på parkeringsplassen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det ble en ekstrem gjensynsglede mellom alle to og firbente. Og tårer! Bra tårer denne gangen. Nå er Nova veldig sliten, så nå skal hun få sove ut, sier matmor Carina Sirgård Hansen i en melding til TV 2.

Tyvene fikk kalde føtter

Lille Nova ble funnet på parkeringsplassen utenfor Vinterbro storsenter og levert tilbake i 17-tiden fredag ettermiddag, etter at en forbipasserende oppdaget hundeburet.

Personen tok da kontakt med eierne etter å ha sett facebookinnlegget på Tropehagen Zoo Vinterbro sin facebookside.

– Jeg er så overveldet av folks engasjement, vilje til å hjelpe og hva deling av innlegg i sosiale medier kan gjøre. Vi har vært veldig heldig som har fått henne tilbake, så egentlig må vi bare si takk til den eller de som har tatt til fornuften og levert henne tilbake.

Hund, bur og mobil forsvant

Tyveriet skjedde da eieren Carina bare skulle en rask tur innom butikken at lille Nova på og buret ble hentet ut av bilen som stod parkert utenfor Vinterbro kjøpesenter torsdag ettermiddag.

Bilen stod parkert ved hovedinngangen og sammen med hund og bur, forsvant også mobiltelefonen. Men deres bil var ikke den eneste tyven hadde vært innom.

– Det har senere kommet frem at bilen som stod parkert foran oss også fikk besøk av tyvene og ble frastjålet ting, sa eier Jonas Johansen da TV 2 pratet med han torsdag.