Foto: Carl Recine

Klopp sendte kondolansebrev til enken til Leicester-supporter

– Våre tanker er med deg og din familie, skriver Liverpool-manageren i brevet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var i forkant av Liverpools møte med Leicester på andre juledag at Leicester-supporteren Ian Midgley (54) falt om og døde da han var på vei til Anfield for å se kamp sammen med sin kone Denise.

Midgley og kona hadde reist fra Dubai – der de bor – for å støtte laget sitt.

– Ian var en fantastisk person. Alltid full av morsomheter, med et smil om munnen og han var alltid den som spredte energi til personer rundt seg. Alle elsket ham, fortalte Denise til Liverpool Echo.

Midgleys enke dro tilbake til Anfield tre dager etter dødsfallet og hang opp et Leicester-skjerf på Hillsborough-minnesmerket for å hedre sin avdøde ektemann.

Nå har hun også fått et kondolansebrev fra Liverpool-manager Jürgen Klopp, skriver Telegraph.

Klopp innleder brevet med «You'll never walk alone» og skriver videre:

«Jeg beklager at jeg skriver til deg under disse tragiske omstendighetene, etter at jeg hørte om din mann, Ian, som døde under sitt besøk i Liverpool for å se kamp andre juledag. I Liverpool FC er fansen vår en del av en stor familie og vi har forstått det sånn at Ian var en entusiastisk Leicester-fan og at Leicester dermed har mistet en lojal supporter», skriver Klopp i brevet.

Og fortsetter:

«På vegne av Liverpool Football Club, direktørene, spillerne og våre ansatte ønsker jeg å uttrykke vår dypeste medfølelse i forbindelse med tapet av din Ian. Ingenting av det vi sier kan kompensere for tapet, men jeg vil gjerne at du skal vite at våre tanker er med deg og din familie. »