HAR BLITT PAPPA: One Directions Louis Tomlinson (24) har fått sønnen Freddie. Foto: Instagram/louist91
HAR BLITT PAPPA: One Directions Louis Tomlinson (24) har fått sønnen Freddie. Foto: Instagram/louist91

One Direction-stjernen snakker ut om farsrollen: – Jeg håper hans første ord blir pappa

Louis Tomlinson (24) sier farsrollen fortsatt er uvant.

Det å bli pappa har ikke bare vært enkelt for One Direction-stjernen Louis Tomlinson (24).

Helt siden det ble kjent i fjor sommer at den første One Direction-babyen var på vei, har hetsen haglet mot de to foreldrene.

Moren er nemlig Los Angeles-stylisten Briana Jungwirth (23), som Tomlinson hadde et kort forhold med rett etter at det ble slutt med eksen Eleanor Calder.

– Jeg venner meg til det

Mange mente at stjernen satte Jungwirth i en vanskelig posisjon, mens atter andre mente at Jungwith lurte Tomlinson inn i farskapet.

Uansett – på bildene de to foreldrene har delt i sosiale medier, er det ingenting annet enn ren foreldrelykke å spore. Til tross for at de to ikke lenger er sammen, skal de ha et nært samarbeid om sønnen Freddie, som ble født i januar.

I et intervju med radiokanalen Capital FM forteller Tomlinson om rollen som nybakt pappa, og at det fortsatt er litt uvant.

REISTE FRA SØNNEN FOR FØRSTE GANG: Louis Tomlinson (til høyre) dro fra Freddie for å dra på Brit Awards. Her på den røde løperen sammen med 1D-kompis Liam Payne. Foto:  Ian West/PA Wire
REISTE FRA SØNNEN FOR FØRSTE GANG: Louis Tomlinson (til høyre) dro fra Freddie for å dra på Brit Awards. Her på den røde løperen sammen med 1D-kompis Liam Payne. Foto:  Ian West/PA Wire Foto: Ian West

– Jeg venner meg fortsatt til det. Dette er første gang jeg er borte fra han, så jeg savner han helt klart, men det er veldig kult. Nå får jeg feire farsdag.

Har skiftet mange bleier

– Hva håper du hans første ord blir?

– Det er et tøft spørsmål, for da kommer umodenheten i meg fram, men det må være «pappa»!

På spørsmål om han har skiftet bleier ennå, svarer Louis:

– Jeg har skiftet mange bleier før Freddie, for jeg pleide å hjelpe til med min søster, så ja, jeg har skriftet mange bleier.

Tomlinson har nemlig hele seks yngre småsøsken, og så senest som i 2014 fikk moren hans to tvillinger.