EKTEPAR: Her er Kanye West og Kim Kardashian West på Kanyes moteshow under New York Fashion Week i 2015. Foto: Kevin Mazur/Getty Images for Kanye West Yeezy/AFP/NYB Scanpix
EKTEPAR: Her er Kanye West og Kim Kardashian West på Kanyes moteshow under New York Fashion Week i 2015. Foto: Kevin Mazur/Getty Images for Kanye West Yeezy/AFP/NYB Scanpix Foto: Kevin Mazur

Kanye går bananas på Twitter: – Kim krever at han går i terapi

Kim Kardashian skal ha fått nok av ektemannen Kanye Wests mange kontroversielle utspill på Twitter.

Rapperen Kanye West (38) har vært svært aktiv på sosiale medier i den siste tiden. Han har kommet med flere kontroversielle utspill på Twitter, og nå skal hans kone Kim Kardashian (35) ha fått nok.

Hun krever at Kanye får profesjonell hjelp og oppsøker terapi, forteller en kilde nær familien til US Weekly.

Vil holde familien sammen

Ifølge US Weekly har ikke Kanye gått med på å oppsøke hjelp. På Twitter har han skrevet « Jeg er ikke gal. Jeg er fri».

En kilde forteller til People at Kim blir flau over Kanyes utbrudd, men at realitystjernen likevel gjør alt hun kan for å holde familien sammen.

For noen dager siden delte Kim det første bilde av deres andre barn, sønnen Saint West.

Dr. Phil kaster seg inn i debatten

Når Kanye først setter seg ned for å twitre, gir han seg ikke etter et par meldinger. I løpet av de siste dagene har han delt hundrevis av meldinger, hvor han både hyller seg selv og kommer med sterk kritikk mot musikkbransjen og andre deler av samfunnet.

Kjendispsykologen Dr. Phil (65) ga sin profesjonelle vurdering av Kanyes oppførsel da han gjestet talkshowet «The Late Late Show med James Corden» tidligere denne uken.

Dr. Phil mener at Kanye raser på Twitter for å skape oppmerksomhet rundt sin nye plate og kleskolleksjon. Kjendispsykologen uttalte også at Twitter-stormen fra rapperen er en konsekvens av at mange i dagens samfunn ønsker å dele alt.

– Alle tenker på rare ting innimellom, men i dagens generasjon mener alle at man må ha et publikum for alt man gjør. Vi er så narsissistiske nå, at vi deler selfier av at vi pusser tennene, sa Dr. Phil på talkshowet, ifølge Rolling Stone.

We need to talk about Dr. Phil's face in tonight's selfie.

Et bilde publisert av The Late Late Show (@latelateshow)

Disset Taylor Swift

Bråket rundt Kanye startet for to uker siden, da han lanserte sin nye kleskolleksjon og sitt nye album «The Life of Pablo» under New York Fashion Week. Der fikk Taylor Swift gjennomgå, da han på låten «Famous» rappet om at han kommer til å ha sex med henne.

Taylors talsperson uttalte at Kanye ikke hadde fått popstjernens tillatelse til å bruke tekstlinjen «Jeg tror at jeg og Taylor kanskje kommer til å ha sex. Jeg gjorde den b*tchen berømt».

Kanye påstår på sin side at Taylor hadde godkjent teksten på forhånd. Kjendisnettstedet Just Jared har publisert et lydopptak som er gjort backstage under Kanyes opptreden på Saturday Night Live, og der kan man høre at han raser mot Taylor og kaller henne «falsk».

Raser mot Grammy Awards

På Twitter raser Kanye mot Grammy Awards. Han mener at prisutdelingen ikke er relevant, og han skriver at systemet for å kåre vinnerne ikke fungerer.

Kanye er nok ikke helt fornøyd med at Taylor ble den store vinneren under årets Grammy Awards. Da prisutdelingen gikk av stabelen forrige uke, ble Taylor den første kvinnen som har vunnet Grammy for beste album to ganger, og i takketalen slo hun tilbake mot Kanye.

Ber om penger til gjeld

Kanye har også tatt til Twitter for å be Facebook-sjefen Mark Zuckerberg for penger, etter at han hevdet at han hadde 53 millioner dollar i personlig gjeld.