IKKE SANT: Legen i retten hevder at Ndueres ekssamsboers forklaring ikke stemmer. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
IKKE SANT: Legen i retten hevder at Ndueres ekssamsboers forklaring ikke stemmer. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Ruud, Vidar

Lege hevder ekssamboerens forklaring ikke stemmer

Ndures ekssamboer holder fast ved at det aldri ble gjennomført en såkalt "Dracula-behandling" på henne. Nå hevder lege i retten at dette ikke er sant.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da rettssaken mot Jaysuma Ndure ble tatt opp igjen i Nedre Romerike tingrett i dag måtte ekssamboeren på nytt forklare seg om den såkalte Dracula-behandlingen og hvorvidt hun hadde fått utført en slik i august 2014.

Hun hevder at hun aldri fullførte denne behandlingen og at merkene på halsen hennes dagen etter at Ndure ble pågrepet er et resultat av vold, ikke en følge av nålestikkene man får i en slik type skjønnhetsbehandling.

Smertefull behandling

Hun forklarer at hun besøkte en klinikk og påbegynte en behandling, men at den svært raskt måtte avbrytes fordi hun synes den var for smertefull.

Det ble derimot tatt bilder av henne der hun var blitt påsmurt sitt eget blod slik at det skulle se ut som om hun hadde gjennomført micronålbehandlingen. Disse bildene ble i følge fornærmede brukt for å reklamere for klinikken og også vist i en reportasje i Se og Hør.

– Jeg hadde en avtale med en journalist der om at jeg skulle kontakte dem dersom jeg gjorde noe interessant, så jeg tok kontakt etterpå og så at de kunne skrive om dette. Det er slikt man gjør i den bransjen jeg er i, forklarte hun i retten.

– Aldri noen gang skjedd at en slik behandling ble avbrutt

Legen ved klinikken forklarte seg i tingretten i ettermiddag. Hun hevder at hun utførte hele behandlingen på kvinnen.

– Det har aldri noen gang skjedd at en slik behandling ble avbrutt før den var ferdig, sier legen som også viser til bildene som ble tatt av ekssamboeren på klinikken. Hun mener disse viser spor etter nålestikk i ansiktet på kvinnen. Også daglig leder ved samme klinikk hevder kvinnen fikk utført behandlingen.

– Jeg så det på ansiktet hennes da hun gikk, Så hennes forklaring om at hun ikke fikk behandlingen stemmer ikke, sa hun da hun vitnet.

Ekssamboeren innrømmet i dag at hun selv kontaktet den aktuelle klinikken da rettssaken pågikk i slutten januar. Hun forklarte at hun følte det var avgjørende at legen fikk forklart seg for retten og siden ingen da hadde fått tak i henne valgte hun selv å oppsøke klinikken. Hun sier at hun ikke fikk snakke selv med legen der, men at hun gjennom personer i resepsjonen forsøkte å få tak i henne for å be henne forklare seg. Også fornærmedes mor kontaktet klinikken da saken var oppe i retten i slutten av januar.

Ndures forsvarer, Mette Yvonne Larsen, har senere anmeldt moren for forsøk på å påvirke et vitne til å avgi falsk forklaring. Legen sier hun aldri opplevde at noen forsøkte å påvirke henne, selv om hun forklarer at begge kvinnene forsøkte å kontakte henne.