Slik skal popkometen Julie Bergan (21) kapre drømmemannen

Den 21-år gamle popartisten opplever stor suksess og får mye oppmerksomhet fra gutta – men nekter å gå på date. Eller?

I høst slapp Norges nye popartist, Julie Bergan (21) sin første superhit, låta «All Hours», som har kommet høyt på hitlistene, og som også har nådd langt ut over Norske grenser.

– Det var da alt startet. Jeg var ekstremt nervøs, og det var en veldig stor lettelse at det gikk så bra, sier Bergan til TV 2, som møter henne innimellom opptredener en travel dag i Oslo.

Ny musikk fra L.A.

Etter å ha fått ti millioner streams på forrige låt, er Bergan fredag klar med låten «I Kinda Like It». Den er resultatet av at hun har vært en periode i Los Angeles.

– I L.A ha jeg skrevet låter. Jeg jobber veldig mye i studio der med å lage materialet mitt. Jeg får møte mange mennesker, og jeg føler meg veldig heldig fordi jeg får jobbe med så fantastiske låtskrivere. Det er veldig motiverende, sier hun.

– Jeg dater ikke

Suksessen fører med seg en god del oppmerksomhet, og det merker Bergan godt.

I NEW YORK: Julie Bergan er mye i USA for å jobbe med profesjonelle låtskrivere. Foto: Privat
I NEW YORK: Julie Bergan er mye i USA for å jobbe med profesjonelle låtskrivere. Foto: Privat

– Ja, jeg får jo litt meldinger her og der. Jeg blir invitert med på middag, kaffe og diverse. Men jeg dater ikke i det hele tatt. Jeg klager på at jeg aldri har kjæreste, men jeg gjør ingenting med det heller. Det er kanskje på tide å gjøre noe med det, kanskje jeg skal ta imot noen av invitasjonene, sier Bergan, som aldri har hatt noen kjæreste.

Det er nok mange som blir skuffet når de ber med seg Bergan ut på date.

– Jeg blir veldig glad, men jeg takker pent nei. Jeg har aldri hatt kjæreste, så jeg vet på en måte ikke hvordan det er å ha det heller. Jeg trives veldig godt i livssituasjonen jeg er i fordi jeg kan fokusere på musikken og meg selv, sier Bergan overbevisende.

På sjekkeapp

Men da TV 2 blir med henne i taxien videre på vei til neste intervju, utbryter 21-åringen:

– Jeg fikk en match i sta! og viser fram bilder av en ung kjekkas med navn Steven, fra Chicago.

Se Julie Bergan framføre låta All Hours i Senkveld

Og han er ikke hvem som helst – på denne eksklusive sjekkeappen er det nemlig kun suksessrike personer som har lov til å ha profil.

– Suksess er jo relativt, men jeg måtte søke for å bli med. Så her er det mest skuespillere, artister og fotballspillere, flirer Bergan.

– Så kanskje det kan bli noe søt musikk mellom deg og Steven?

– Hvem vet ... Men da må han sende melding til meg først, sier hun og ler.

Klar for turné

Bergan bor sammen med popartisten Astrid S i en leilighet i Oslo.

– Det er usannsynlig at vi noen gang kan flytte fra hverandre. Hvis noen av oss får kjæreste en gang, så må vi passe på at det er et ekstra rom sånn at den andre kan bo der. Akkurat nå, så kunne vi ikke bodd fra hverandre, sier Bergan.

Denne våren legger 21-åringen ut på en turné. Hun skal varme opp for artisten Jess Glynne i Tyskland, hun blir å se på danske X Factor og hun skal reise til flere byer i Norge med sin egen setliste.

– Jeg skal endelig på min egen turné! Det er helt sykt, for jeg har alltid drømt om en konsert der jeg er headliner. Det er utrolig spennende. Det er mye givende som skjer i tiden framover, sier hun.

Hun er Norges nye stjerneskudd

Julie Bergan spiller «Younger» i Senkveld