Dette sier Mourinho om Manchester United-ryktene

José Mourinho møtte pressen og svarte på ryktene om han er aktuell som ny manager på Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

José Mourinho er blitt hyppig koblet til jobben som ny manager i Manchester United.

Se hva Mourinho sier om Manchester United-ryktene øverst!

Engelske aviser har nærmest slått fast at portugiseren erstatter Louis van Gaal i managerstolen på Old Trafford til sommeren.

Møtte pressen i Singapore
53-åringen fikk sparken fra Chelsea i desember i fjor – kun sju måneder etter at han ledet London-klubben til Premier League-tittelen.

Tirsdag møtte Mourinho verdenspressen i forbindelse med et foredrag han holdt på en skole i Singapore.

Der svarte Mourinho for første gang på spørsmålene om han er aktuell som ny manager for Manchester United.

– Det er tusenmillionerspørsmålet. Ingen vet om jeg blir det, og jeg er den første som ikke får vite det. Jeg leser så mange forskjellige ting hele tiden, sa Mourinho, ifølge Reuters.

Vil overta ny klubb i sommer
Mourinho er også blitt koblet til Serie A-klubben Inter og den spanske gigantklubben Real Madrid. Begge klubbene har 53-åringen trent tidligere.

Portugiseren røpet at han ikke ønsker å overta en ny klubb før til sommeren.

– Det å starte i en ny klubb neste sesong er sannsynligvis det beste for meg, konstaterte han.

– Jeg savner fotball
Manchester Uniteds manager Louis van Gaal har ett år igjen av sin kontrakt på Old Trafford. Men på grunn av klubbens sviktende resultater denne sesongen mener mange at 64-åringen får sparken ved sesongslutt.

Mourinho bekreftet at han ønsker seg tilbake som manager.

– Realiteten er at jeg savner fotball, og jeg vil tilbake. Men jeg har hatt en morsom karriere. Akkurat nå er jeg regjerende engelsk mester, men har ingen jobb. Nå nyter jegg mitt rolige liv uten fotballen en stund, så får vi se hva som skjer, sa Mourinho, som spøkte om alt internasjonale tabloider har skrevet om ham den siste tiden.

– Jeg leser så mange forskjellige ting. En dag skal jeg til Kina, neste dag til Italia og tilbake til Inter. Nå er jeg i Singapore og da tror vel folk jeg skal overta landslaget her. Det står nye ting hver dag, men realiteten er at jeg for øyeblikket ikke har jobb, og ikke har hastverk med å finne en ny klubb, slo den sparkede Chelsea-manageren fast.