– Situasjonen i Manchester United er som den arabiske våren

Tor-Kristian Karlsen er gjest i podkasten Fotballklubben, og deler sine opplevelser fra livet som speider.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tor-Kristian Karlsen kan mye om fotball etter mange år i bransjen.

Hør ham levere sin analyse av hva som er galt i Manchester United i nyeste episode av Fotballklubben. Her snakker han også om den gangen han var nære ved å få Magne Hoseth til Bundesliga.

Karlsen er nemlige tidligere sjefspeider i Watford, Bayer Leverkusen og Hannover 96, og da han kom til Hannover 96 var Magne Hoseth en av hans første anbefalinger. Han og Hannovers nye trener dro til Ullevaal for å se han i landskamp, men det gikk ikke som planlagt.

- Magne Hoseth hadde en helt forferdelig dårlig landskamp, og det husker han helt sikkert selv og. Jeg tror han fikk 1 eller 2 på spillerbørsen.

Vanligvis tar man kanskje ikke avgjørelser på om en spiller skal kjøpes eller ikke, basert på en enkelt kamp, men denne gangen var det spesielt.

- I dette tilfellet var det så svakt det Magne Hoseth presterte at det var ikke noen argumenter for å følge det opp på noen måte, det ble bare for dumt.

I løpet av en halvmaraton-sending snakker han i Fotballklubben om om trenere og sitt liv som fotballspeider og rådgiver, og hvordan det har vært å jobbe med Klaus Toppmöller, Graham Taylor, Luciano Spaletti, Christoph Daum og alle de andre. Hvem er særest, hvem er hyggeligst og tvang Spaletti ham til å polere skallen?

Han besvarer også spørsmål om hva han ville gjort med Manchester United, om Pochettino bør forlate Tottenham, om Vikings Nigeria-eventyr er en god plan og hva som egentlig skjedde i FFK.

"Fotballklubben" er en ukentlig podcast hver tirsdag, der Thomas og Aleksander har med seg en gjest og prater fotball.

Her blir det både historisk, kuriosa og aktualitet.

Podcasten er å finne på Soundcloud og i iTunes hos Apple. I tillegg publiseres podcastene her på tv2.no.