Volvos nye frontlykter har blitt en stor suksess og en viktig design-detalj. Nå kommer de også på minstemann V40.
Volvos nye frontlykter har blitt en stor suksess og en viktig design-detalj. Nå kommer de også på minstemann V40.

Se hva Volvo gjør med sin billigste modell

Her har de truffet blinken.

Volvo er inne i en av sine mest spennende perioder noensinne. Den nye storbilen S90 og V90 er akkurat vist. Sedanutgaven S90 er snart klar for lansering, samtidig som fabrikken går på maks hastighet for å klare å levere nok av SUV-en XC90.

Veldig mye har gått Volvos vei de siste par årene. De har lykkes med både teknologi- og designgrep. En liten detalj de har fått mye skryt for, er det nye frontlysdesignet, populært kalt Tors hammer-lysene.

Ikke bare en lykt

Disse debuterte på XC90, og har nå blitt en viktig signatur for Volvo. Samtidig viser dette hvor viktig små detaljer som frontlys kan være. En lykt er definitivt ikke bare en lykt lenger.

Nå kommer Tors hammer-lyktene også på minstemann i Volvo-utvalget, nemlig V40. Den og søstermodellen V40 Cross Country får nå en oppgradering. Her handler det blant annet om visuelle endringer, og mer utstyr.

De karakteristiske lyktene debuterte på nye XC90.
De karakteristiske lyktene debuterte på nye XC90.

De første bildene: Her er den nye Volvoen

Nye emblemer

For Volvo er dette en svært viktig modell. V40 er deres mest solgte modell i Europa, og nest mest solgt på global basis. Samtidig fungerer den som en inngang til Volvo, og er viktig for å rekruttere nye kunder.

V40 får nå det nye emblemet som først dukket opp på XC90, og viser utstyrsnivå og variant. De utvendige endringene blir supplert med nye materialer og paneler innvendig. Det er også snakk om flere nye farger.

For første gang kan V40 fås med svart taktrekk. Nye stigtrinn blir også tilgjengelig på utstyrsnivåene R-Design og Inscription. I tillegg får V40 oppdatert nøkkel med Volvo Cars jernmerke.

Anders takket nei til en million for den gamle Volvoen

Varsler om avtaler

Volvo On Call-appen, som lar føreren fjernstyre og kontrollere en rekke funksjoner i bilen, får en betydelig oppdatering. Volvo On Call er allerede klargjort for Apple iWatch og Android Wear, har nå også fått Microsoft Band 2-tilkobling. Dette muliggjør talekontroll for enkelte funksjoner når man bruker Windows 10-baserte smarttelefoner.

V40 er en svært viktig modell for Volvo. Nå får den en oppgradering.
V40 er en svært viktig modell for Volvo. Nå får den en oppgradering.

Volvo On Call blir i tillegg oppgradert med en funksjon for kalenderintegrasjon, som lar deg synkronisere kalenderen med appen. Den varsler deg om avtaler og sørger for at navigasjonssystemet viser vei.

Nå kan du få Volvo XC90 til under 100.000 kroner

Se hva du kan bruke mobilen til nå!