Fotballryktene: – Real Madrid vil kvitte seg med skadeplaget Bale

Mens Chelsea jakter på Roma-stjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ryktene som kobler Antonio Conte til managerjobben i Chelsea tiltar i styrke. Daily Mirror skiver at Conte kan bli klar allerede så tidlig som i neste måned, men fysisk vil han ikke være på plass før etter EM i sommer.

Conte føler seg trygg på at han blir valgt foran Diego Simeone og Massimiliano Allegri. Så spørs det om Manuel Pellegrini kan utfordre ham. Chileneren seiler opp som Contes største utfordrer til Chelsea-jobben, skriver Daily Star.

Førstemann inn portene på Stamford Bridge vil bli Romas midtbanespiller Radja Nainggolan om Conte blir ansatt og får viljen sin. Det skriver Daily Telegraph. En annen Conte-kjenning som kan være på vei er Roma-direktør Walter Sabatini.

Real Madrid vurderer å selge Gareth Bale i sommer. Waliserens skadehistorikk gjør den spanske storklubben bekymret. 26-åringen har kun spilt 63 prosent av Real Madrid-kampene siden overgangen fra Tottenham.

Det meste tyder på at Louis van Gaal sitter trygt til sommeren. José Mourinho har i hvert fall ingen planer om å ta over Manchester United midt i sesongen.

Van Gaal får kritikk fra mange hold. Nå også fra den tyske landslagsmanageren Olivier Bierhoff. Han kritiserer van Gaal for nederlenderens manglende støtte til Bastian Schweinsteiger.

Manchester United har vært koblet til Lazios midtbanespiller Felipe Anderson, men brasilianerens agent sier at Old Trafford-klubben ikke har tatt kontakt med Lazio.

En klubb som har blitt kontaktet av Manchester United er Braga. Den engelske storklubben har lagt inn et bud på 187 millioner kroner for midtbanespilleren Rafa Silva.

Crystal Palace vurderer å gjøre et fremstøt på Newcastles forsvarsspiller Liam Gibson, mens Sunderland viser interesse for Lille-forsvareren Adama Soumaoro. En overgang er høyaktuell i sommer.