DREPT: Natalia Strelle, tidligere Strelchenko, døde etter at hun ble funnet med omfattende hodeskader i sitt hjem i Newton Heath.  FOTO: PRIVAT / PRIVAT
DREPT: Natalia Strelle, tidligere Strelchenko, døde etter at hun ble funnet med omfattende hodeskader i sitt hjem i Newton Heath. FOTO: PRIVAT / PRIVAT

Aktor om pianistdrapet: – Han fikk ikke det han ville og mistet besinnelsen

Den norske bassisten mistet besinnelsen i sjalusi, mener aktor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Rettssaken mot nordmannen som er tiltalt for å ha drept sin internasjonalt anerkjente kone, pianisten Natalia Strelle, startet denne uken. Aktor Rob Hall innledet med å hevde at det er et sjalusidrap.

Hall mener den tiltalte mistet besinnelsen og banket kona Natalia Strelle til hun døde av skadene, skriver Manchester Evening News.

– Han var veldig sjalu om hun var ute uten ham, og sjalusien ble bare matet av det faktum at hun hadde mer suksess i sin musikerkarriere enn ham, sa Hall.

– Han fikk ikke det han ville, og nådde et punkt der han på veldig dramatisk vis mistet besinnelsen, sa han.

Strelle døde i august i fjor etter at hun fikk knust venstre side av ansiktet og kjeven. Hun ble sendt til sykehus, men ble erklært død etter en time.

Mannen er bassist, mens Strelle spilte piano. Hun identifiserte seg selv som norsk, men er også kjent under sitt russiske etternavn Streltsjenko.

Den norske mannen nekter for at han drepte kona. I tillegg til drapet på Strelle, er mannen tiltalt for drapsforsøk på en mindreårig gutt. Han kan ikke identifiseres i det britiske rettssystemet, men antas å være Strelles 14 år gamle sønn fra et tidligere forhold.

(NTB/TV 2)